Kirmizisaclikiz birde kıyafetime saçıma hareketime yürüyüşüme kısaca bana takık adam😅 herşeyime bir laf eder kıskançlığı akıllara durgunluk verir.Tayt evde giyebilirim sadece.Odada üzerimi değiştirirken gördü bir kez sabah tül kapalı güneşlik açık pencereden uzaktayım kafayı yedi bağırıp durdu sen hep böyle mi üzerini çıkarıyordun yani millet gördü hep aklım evde mi kalacak benim şöyle böyle ayyy🙇♀️ hem o pencereden görünen yakında ev yok hem de gündüz vakti ışık açık değil evin içi nasıl görünebilir ya.. Daha dün 3 buçuk yaşındaki oğlum anne omzun açılmış kapat babam sana çok kızar dedi🤷♀️
Kocaların takıntıları 👿
Ariel ay benim eşimin öyle şeylere karışma huyu yok ya. Bana sen kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap diyo. Çocuktan dolayı biraz kendimi salmıştım saçlarım akmıştı bi hafta başımın etini yedi git kızıl karım ol gel diye 😂
Kirmizisaclikiz maalesef ya bende sinir oluyorum ama napiyim sonra eşimle dalga geçiyorum eşimle sende saç yok ozeniyomusun diye😂
Kirmizisaclikiz Okuduklarıma baktım da sanırım tüm erkeklerde bu dolabı açıp bakmak var bende sadece kendi eşimde var sanıyordum 😂 Bardakta asla leke olmayacak bu takıntısı beni öldürüyor 😂 daha çok varda yaz yaz bitmez 😂
Papatyaaa_ valla bende bi bende var sanıyodum hepimizin ortak yarasıymış 😂 erkekler sadece kendi işlerine baksa çorapları sağa sola atmasa kıyafetleri çıkartıp atmasa yeter aslında ama olmuyo işte 😂
papatya_ bizim parkelerde çok açık renkli bi tel düşse hemen kırmızı kırmızı görünüyo 😂
Kirmizisaclikiz hergün mutlaka parmağına da olsa masaj yaptıracak😂 masaj takıntısı var adamın illa yaptıracak. Kesin hayır dersem eğer yorgunsam vs. elimi sık o zaman diyor illa bir yerlerini sıktıracak😂
Kirmizisaclikiz hep müsrifler 😤
Kirmizisaclikiz İşte onlarında doğalarının kanunu bu 😂😂
Kirmizisaclikiz kızıl kullanmak zor akınca da kötü duruyor bakım ister🙈 benimki fazla kıskanç evde herşeyi giyebilirim sorun dışarıda dikkat çekmemek🤓bende kıyafete süslemeye biraz düşkünümdür. Eşimde çok karışır şimdi ondan bir tane daha var ahh🙃
Mirinda masaja benim kocada düşkün ama ben okulda masaj eğitimi aldığım için profesyonel yapıyorum bazen rüşvetle yapıyorum 😂
Ariel ben kuaför olduğum için evde kendim yapıyorum rahatça ama bazen üşeniyo insan işte 🥲
Benim eşim perde açık görmeye tahammül edemiyor herkes beni izliyor sanki😄
Birşey istediğinde anında olmasını istiyor
Alışverişe çıktığımızda lazım olan olmayan sebze erzağı alır o var derim olsun al der kıyafette aynı şekil ben fazla almam o şunu da al aşkım bınu da al aşkım resmen takıntı almazsamda üzülüyor 😅😅
Kirmizisaclikiz 😂😂o daha fenaymis
Kirmizisaclikiz saymaya kalksam bitmez o yüzden evde olan en aktif bir kaç takıntıları , çaycı asla fişte olmucak o üçlü prizler fişte her gün takılı kalır ama o çaycı asla açık kalmamalı 😂😂
Ev temiz olcak birde
Şöyle Bi düşündüm de yine düşündüm bida bu taraftan düşündüm 😂😂ama benim kocanın takıntısı yok herhalde 😊
Kirmizisaclikiz uuuu dellenir artikkkk😂😄
Ask_hosmus ahahahaha tuttum bu lafı 😄👍🏻 soyliiiceeeemmm😄