Arkadaşlar kız arkadaşım 30 Aralık da sevgilisiyle ilişkiye girmiş yalnız boşaldı mi boşalmadi mi orasıni hatirlamiyormus. Ve o ay içinde adet gördü mü onu da hatirlamiyormus. Şuan karnı hafif şiş psikolojisini bozdu hamile miyim knka ben diye . Yarın test alıp bakicaz . İnşallah yoktur ama sizde hamile kalma gibi bir durum var mıdır ?
Sevgiliye ilişkiye girip hamile kalma
İlişkiye girdiği erkek ben kendimi biliyorum vs felan diyormuş ama arkadaşım pek inanmıyor . İçine boşalıp bosalmadigini da hatırlamıyor
Karnı şiş sadece
Askbulbulu hamilelikte ilk ay karın şişmez canım
Askbulbulu piskolojik dır yarın test alıb bakın bir umarım bir şey çıkmaz…
Lavinia_ inşallah cikmaz
Yasemin0728 bende öyle biliyorum
Askbulbulu olsa bile çıkacağını pek sanmıyorum ilişkinin üzerinden çok geçmemiş test yanıltabilir bu yüzden adet olmazsa kesin yapmalı test
Askbulbulu hamile olmuş bile olsa karnı şişmez korunmasız ilişkiye girdiyse elbette hamile kalma riski var test en doğru sonucu vericektir
- Düzenlendi
Askbulbulu hamile olsa bile karnı 3 4 aydan sonra hafif cıkar oda hafif yani cok yemek yemiş şişmiş gibi anca cıkar o yüzden psikolojik olarak öyle arkadasın ama ilişkiye girdiği için prezervatif felan kullanılmadıysa içine bosalmasa bile hamile kalma sansı yüksek o yüzden keşsn test yapsın
Askbulbulu göğüs hassasiyeti,kusma,uyku,mide bulantısı,baş dönmesi,kaşık ağrısı gibi belirtileri varmıymış
Dilan3019 yok ama o psikolojik olarak büyük ihtimalle ama bakalım yarın test yapcak
Askbulbulu 30 Aralık’ta iliski olduysa Ocak ayının geçmesini beklemesi lazım. Yani Ocak ayında adet görmezse hamile olabilir. Karın şişliği veya başka belirtiler ararsa kendinde bulur cunki psikolojik belirtiler bunlar.
Askbulbulu Noldu yaptimi testi sonucu ne cikti
Askbulbulu şimdi bişey diyecem olmuycak en iyisi susmak
Askbulbulu test sonuçları ne cikti
Askbulbulu karnı anca 5.aydan sonra şişer. Adet hassasiyetidir o.
Askbulbulu karnı şişse kesin hamile bence. Çünkü boşalır bosalmaz karın şişiyor