OzlemAx senin adına çok sevindim illa birilerinin anne olması için biyolojik anne olmasına gerek yok. Gerçek anneni bulmuşsun ne güzel ya

Ooyoo Benım de Kayın Validem Annesiz Buyumuş Kayın Validem 6 yaşında İkken Annesi Elektrikten Ölmuş 😊🥺

OzlemAx herkes yaşadığını bilir napayim 😀 kadını görünce hissettiklerimi buraya yazsam sığmaz inanın

OzlemAx bunu buraya bırakıyorum 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
      Allah ağzınızın tadını bozmasın

OzlemAx rabbim birinin yaptigini digerini vererek seni odullendirmis gibi ne guzel. Masallah sizde onunden aykiri gecmeyin sizin adiniza cok sevindim 🙂🙂🙂🙂

OzlemAx insanın içinde çok kötü ukte kalıyor bende riskli gebelik geçirdim annemin yanıma gelmesini çok istemiştim beni sever hep kollardı ama kanamam oldu birsürü sorunlarım eşime çok nazlandı demiş ve yanıma 7.5aylıkken Doğum yaptım 2kere geldi hala içimde sokulu kaldı bebeğim prematüre doğdu asla ayağa kalkmadan yattım 4 duvar vardı sadece yanımda .
          1yaşında evladım var ilerde evlense bana ihtiyacı olsa olmaz demem beni isterse her türlü giderim gerçekten zor

OzlemAx kaynanana desene eşimi evlatlık alsın😂 benim böyle kaynanaya ihtiyacım var çünkü😂😂 şaka bi yana maşallah nazar değmesin hep böyle kalır inşallah🙏🏻🧿

mavi_naz1 Oyle Valla Her Annenin Yapmak Zorunda Oldugu Bişey Evladına sahp cıkamk Ama Benım İçin Cok Zor Bir Cocukluktu Hep Başka Cocuklar Tarafından İtildim sen annesiz sin Oksuzsun Hep Derdiler… Anneleri Benimle Oynamalarına İzin Vermiyorlardı Annem Yok Ben Kotu Yola Dusecem diye Onarı da Cekecem diye Ama Şimdi … O Benimle Salmadıkları tum Kız Cocukları 2 ci Kocalarla Yaşıyor Bazıları da Bosanmış Onların Kapısında … Ama En Cok Duymak İstediğimi Duydum Boyle Anneden Senden Beklemezdik Dedi … Boyle akılı Saygılı Bir Kadın Anne Oşacagını Beklemezdik Dedii….

OzlemAx her birey farklıdır sen büyürken herşeyin farkında büyümüşsün kimseyi kınamamak lazım çünkü biz ve evlatlarımız yakınlarımız herşey olabilir maalesef ülkem insanı hep yargılar ama kendileri en kötü insanlar dır

mavi_naz1 Oyle Canım Ben Kımsey i Kınamıyorum Bu Arada Ben Turkiyeden Degılım Bulgaristan Lıyım ☺ Bir Anne Cocugunu Gormek İçin Herşey Yapar En Azından Bir Kaç sefer gelip arasaydı cabalasaydı En Azı dan Derdım Annem Geldi Cabaladı Babam İzin Vermedi Ama Yok