Leyliiiiiii Oyle Yaşayan Bilir Dışarıda Gorunduğu Gibi Hiç Birşey ve kımse değil 😅😘😘😘
KayınValidem Arkadaşım
- Düzenlendi
OzlemAx insanın içinde çok kötü ukte kalıyor bende riskli gebelik geçirdim annemin yanıma gelmesini çok istemiştim beni sever hep kollardı ama kanamam oldu birsürü sorunlarım eşime çok nazlandı demiş ve yanıma 7.5aylıkken Doğum yaptım 2kere geldi hala içimde sokulu kaldı bebeğim prematüre doğdu asla ayağa kalkmadan yattım 4 duvar vardı sadece yanımda .
1yaşında evladım var ilerde evlense bana ihtiyacı olsa olmaz demem beni isterse her türlü giderim gerçekten zor
OzlemAx kaynanana desene eşimi evlatlık alsın😂 benim böyle kaynanaya ihtiyacım var çünkü😂😂 şaka bi yana maşallah nazar değmesin hep böyle kalır inşallah🙏🏻🧿
OzlemAx sonradan yüzünün gülmesi içimi ısıttı cnm benim hep mutlu ol inşallah 🥰🙏
2bebelianakurt Teşekur ederim Ciceğim Amin ❤❤🙏
mavi_naz1 Oyle Valla Her Annenin Yapmak Zorunda Oldugu Bişey Evladına sahp cıkamk Ama Benım İçin Cok Zor Bir Cocukluktu Hep Başka Cocuklar Tarafından İtildim sen annesiz sin Oksuzsun Hep Derdiler… Anneleri Benimle Oynamalarına İzin Vermiyorlardı Annem Yok Ben Kotu Yola Dusecem diye Onarı da Cekecem diye Ama Şimdi … O Benimle Salmadıkları tum Kız Cocukları 2 ci Kocalarla Yaşıyor Bazıları da Bosanmış Onların Kapısında … Ama En Cok Duymak İstediğimi Duydum Boyle Anneden Senden Beklemezdik Dedi … Boyle akılı Saygılı Bir Kadın Anne Oşacagını Beklemezdik Dedii….
OzlemAx bizde elti oluruz😂 iyi anlaşırız seninle😂
OzlemAx her birey farklıdır sen büyürken herşeyin farkında büyümüşsün kimseyi kınamamak lazım çünkü biz ve evlatlarımız yakınlarımız herşey olabilir maalesef ülkem insanı hep yargılar ama kendileri en kötü insanlar dır
OzlemAx zaten öyle olur hayatta oyledir kendi annenle cok iyiysen kayınvalıden iyi olmuyor ama annenle iyi degilsen kayınvalıden iyi oluyor bu boyledir bence allah ona gore veriyor sen mesela anne sevgisi gormemissin allah sana kayınvalıdenle anne sevgisini gormen için diye umuyorum ben 🙈 blmiyorum scmada olablr ama kimde gorduysem oyle meslea bende annemle iyi anlasamam ama kaynanam melek hic bıseyıme karısmaz arar ayrı evlerde oturuyoruz bulusurz gezeriz bana gelir beni hergun cagırır kızından ayırmaz 2 kızı var kızını cagırır hemen benide cagırır yani annemden daha iyi geliyor banada
OzlemAx ayy ne güzel Allah sana anneliği kayınvalidende tattirmis demek ki Allah mutluluğunuzu bozmasın
OzlemAx aaa pardon canım normalde de Türk değilsiniz değil mi inşallah kayınvaliden ile çok iyi geçinirsiniz ömürlü boyu