mavi_naz1 Oyle Valla Her Annenin Yapmak Zorunda Oldugu Bişey Evladına sahp cıkamk Ama Benım İçin Cok Zor Bir Cocukluktu Hep Başka Cocuklar Tarafından İtildim sen annesiz sin Oksuzsun Hep Derdiler… Anneleri Benimle Oynamalarına İzin Vermiyorlardı Annem Yok Ben Kotu Yola Dusecem diye Onarı da Cekecem diye Ama Şimdi … O Benimle Salmadıkları tum Kız Cocukları 2 ci Kocalarla Yaşıyor Bazıları da Bosanmış Onların Kapısında … Ama En Cok Duymak İstediğimi Duydum Boyle Anneden Senden Beklemezdik Dedi … Boyle akılı Saygılı Bir Kadın Anne Oşacagını Beklemezdik Dedii….

OzlemAx her birey farklıdır sen büyürken herşeyin farkında büyümüşsün kimseyi kınamamak lazım çünkü biz ve evlatlarımız yakınlarımız herşey olabilir maalesef ülkem insanı hep yargılar ama kendileri en kötü insanlar dır

mavi_naz1 Oyle Canım Ben Kımsey i Kınamıyorum Bu Arada Ben Turkiyeden Degılım Bulgaristan Lıyım ☺ Bir Anne Cocugunu Gormek İçin Herşey Yapar En Azından Bir Kaç sefer gelip arasaydı cabalasaydı En Azı dan Derdım Annem Geldi Cabaladı Babam İzin Vermedi Ama Yok

OzlemAx zaten öyle olur hayatta oyledir kendi annenle cok iyiysen kayınvalıden iyi olmuyor ama annenle iyi degilsen kayınvalıden iyi oluyor bu boyledir bence allah ona gore veriyor sen mesela anne sevgisi gormemissin allah sana kayınvalıdenle anne sevgisini gormen için diye umuyorum ben 🙈 blmiyorum scmada olablr ama kimde gorduysem oyle meslea bende annemle iyi anlasamam ama kaynanam melek hic bıseyıme karısmaz arar ayrı evlerde oturuyoruz bulusurz gezeriz bana gelir beni hergun cagırır kızından ayırmaz 2 kızı var kızını cagırır hemen benide cagırır yani annemden daha iyi geliyor banada

OzlemAx ayy ne güzel Allah sana anneliği kayınvalidende tattirmis demek ki Allah mutluluğunuzu bozmasın

OzlemAx aaa pardon canım normalde de Türk değilsiniz değil mi inşallah kayınvaliden ile çok iyi geçinirsiniz ömürlü boyu

mavi_naz1 Hayir Turkum Ama Eski Turklerde Kalma Diyorlar Konuşmamız Osmanlı Turkleri gibi Evet Ama Bulgaristan Vatandaşı Yazıyo Kimlikte ☺😀