Sadece bi merak
Aitaj_ doğum yapalı 8bay oldu hiç adet olmadım yumurtlama da bakmadım ama benim ki çok düzensiz di
Aitaj_ 2 tane oglum var ne zaman oldu haberim yok öyle seyler cok sacma allahın takdiri herşey arkadasına söyle erkekten önce hayırlı evlat istesin eger evlat istiyorsa
Marbled canım benim umarım biyoloji dersi görmüşsündür Kadının genetik yapısı 46XX şeklindedir ve tüm hücrelerinde x kromozomu vardır. Erkeklerin genetik yapısı ise 46xy’dir. Dolayısıyla bazı sperm hücrelerinde x bazılarında ise y kromozomu vardır. Y kromozomu taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse erkek bebek, x kromozomu taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse kız bebek oluyor. Dolayısıyla doğacak bebeğin cinsiyetini kadın değil, erkek belirliyor.
Aitaj_ bilemem. 😎
- Düzenlendi
1232222 Ee ben yukarıda ne yazmışım? 😄😄 yumurtlama günü ilişki olursa erkek bebek spermi yani Y kromozomu hızlı olduğu için o döllemeyi gerçekleştirir. Yumurtlama öncesi ve sonrası X kromozomu yavaş ama Y kromozomuna göre daha geç olduğu için o döllemeyi gerçekleştirir dedim. Bu da kesin değil sadece şansı artırıyor.
Okuduğunu anlayamıyorsun sanırım. Bu bilgiyi de direkt olarak tüp bebek uzmanından aldım. Ayrıca fazlasıyla makale okuyorum bu konuda. Sana da biraz kitap okumanı öneririm bir Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak. Okuduğunu algılamada sorunun var belli ki.
Aitaj_ bizzat kendim regl bittikten sonra oldu şu an kızım var inanmayın böyle şeylere☺️