Eylemclskn anaaa bizimkide bi kaç kere ağladı ama eşim pek taviz vermeyince bi daha yapmadı. Senin işin zor konuşsanız da anlaşamazsınız 😕
KAYNANA😖
Aslican Yok kuzum zaten dediğim gibi hiç bi sorunu tam köklüce çözemediğimiz için hep sorunluyuz bir sorun bitmeden öbürü başlıyor yoruldum hakikatennn Bal 🍯 gibi eşim ilişkim bebişim var onun yüzünden ayrılmayı bile düşünmedim değil ya sanki ona gelin gelmiş değilde üzerine kuma gelmişim gibi görüyor kıskanmalar oğlunu paylaşamalar Gerçekten işim zor 🤦♀️
Eylemclskn Allah yardımcın olsun umarım zamanla düzelir önemli olan eşinle çocuğunla mutlu olman 🙏🏼
Aslican Allaha Bin Şükür Onlar Benim Hazinelerim 🤲🙏
Eylemclskn canım merhaba sosyal medya kullanmıyorsun heralde ama seninle dertlenip fikir almaya çok ihtiyacım var farklı bir enerjin var nasıl iletişim kurabiliriz 😔🙏
Miar Sosyal medyam yok kuzum ama whatsaptan konuşabiliriz
- Düzenlendi
Eylemclskn gercekten bende arkadasa katiliyorum, cok samimisin, soyledigin insanin kulagina okadar hosuna gidiyor ki... her hangi konu olursa olsun okadar guzel anlatiyorsun herseyi. Hahaha Bende sevdim seni kizz :))))
Sana Çok Teşekkür Ederim Canım😊 Emin Olun Hepiniz Öylesiniz Birde şu kaynanam sevse beni 😂😂 vallahi beni daha tanıyıpta sevmeyen olmadı kaynanam dışında 😅
- Düzenlendi
Eylemclskn Hahahaha keske kayinvalideler hep iyi olsa😓.. ahhh ahhhh ne mutlu ki burda guzel dostluklar yapiyoruz 😀💖
Ben kaynanamla cok guzel anlasiyorum ayni arkadas gibiyiz ayni evde yasiyoruz herseyimi paylasiyorum cunku kimsesi yok hic şikayetci degilim hic bir kotu huyunu veya kotu sozunu duymadim herseyi beraber yapariz cikar gezeriz beraber yemek yapariz Allah herkese boyle kaynana vermez ama ben en iyisine dustum
Sana Aynı şey bende de var kaynatam gelip soruyor kaynanam soruyor en sonunda gidin oğlunuza sorun bana değil dedim o gün bugün sormuyorlar.Hem daha ortada bişey yoklen bile torunumuz bizim senden alıp seni göndereceğiz diyorlar gel de bunlara torun ver ASLA dedim en sonunda eşime ne zaman ki kafam rahat olur o zaman belki dedim eşim de istemediğini biraz zamanın geçmesini söyledi yani ne oluyorsa Kaynanama ve kaynatama ...Onlar çocuk yapsın biz sevek hep bizden bekliyorlar☺️☺️☺️
mammadsmyr evet ama sonucta bu senin ve esinin karari, buna saygi duyacaklar. Benim esimin ailesi de cok istiyor bir torun olsun sevelim ama suan dusunmuyoruz ki biz, gelde bunlari onlara anlat 😀 meslegimi bitirdikten sonra insAllah Rabbim uzun omurler verirse tabikide istiyoruz 😅😄
Benim kaynanamdan allah razı olsun herşeyi yüzüme söyler eşimle arama hiç girmez 9 senedir beraber oturuyoruz daha benim odama izinsiz girmez hatta eşimle tartışmamız olsa benim tarafımı tutar kaynanamı çok seviyorum ben
Eylemclskn merhaba ya bişey soracak kafama takıldı kaynanam yatak odamda bazanın altını falan karıştırıyor dediniz o günden bu yana eşinizle alakalı bi değişim farkettiniz mi tartışma soğuma vs
Eylemclskn yaparlar canım hiç merak etme soğutmak için insanlar öyle şeyler yapıyor ki insan şok oluyor
Eylemclskn Muşluların tesirleride çok fazladır bilgin olsun
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?hep iyi olun🥰yazilanlari okuyorum Allah hepinize kolaylik versin 🙏🏻esinizden siki tutun allah hic kimsenin yuvasini dagitmasin insallah🙏🏻dogru bizim annemiz oldugu gibi onlarinda annesidir ama her sey cok karisholar ki ben kaynananmla ayni evdeyim cok zor ve 15qundur esimden ayri kaliyorum kaynanam yuzunden cok zor😔