• Beslenme
  • Kilo verme mevzusu 🤦‍♀️🤦‍♀️

Merhaba hanımlar kilo verenler ya da vermeye çalışanlar ne alemdesiniz acaba? Ben kendi çabamla 10 kilo verdim ama kilo vermem durdu ve bu durum beni biraz yordu gibi tavsiyesi olan varsa seve seve alırım. Bu arada kilo verirken sağlıklı beslenme ve sporla verdim ama dediğim gibi şu an durdu ve benim vermem gereken en kötü 15 20 kilo var bu yüzden biraz aşırı stres yapıyor olabilirim.

prensesannesi2 spor olarak rastgele yaptık aslında ki sıkılaşmam da güzel oldu ama beslenmede çok düzenli gidemedim ben o yüzden mi durdu acaba diye de düşünmüyor değilim ama spor olarak size önerebileceğim şey leslie zumba ya da ergin kırbaç videoları olabilir ama ben hafiften başlayayım derseniz direk karın kalça bacak yazın YouTubeye hoşunuza gideni yapın

3oda1salonmide valla annem ne yaptı ne etti aldıgı kiloları geri verdi .cok iradeli davrandı tarifler detoxlar caylar diyet planları kalori hesaplaması neler yapmadı ki ama masallah diyim işe yaradı.

Rouge yaaaa ne güzel ya nasıl becerdi ki acaba yerimde saymaktan gına geldi resmen bana

3oda1salonmide detox suları yapıyodu .birde kendine kalori sınırı vermişti yedigi herseyi hesaplıyodu. Ama bir yandan da kendini cok kısıtlamadı mesela canı kalorili bisey isterse de onu da yiyordu ama az .cok güzel tok tutan besin degeri yüksek ama az kalorili yemekler yapıyodu .et balık gibi seyleri orantılı planlı yapıyodu. Atıyorum,haftada iki et bir gün balık diyelim onları günlere ayırıyodu planlıyodu .herseyden vücudunun ihtiyacını veriyordu, diyetteyim diye bazen ihtiyacımız olandan kendimizi kısıtlıyoruz farkında olmadan ve cokuyoruz .ama o öyle yapmadı planladı bu acıdan iyi oldu .ara ogunler yapmıştı canı tatlı istediğinde falan da fit tatlıları vardı kurabiye olsun pasta olsun onları az az agzına atıp oyalıyodu kendini .bir saatten sonra yemeyi bırakıyodu sadece yesil cay beyaz cay bazen kahve yani sıvı tüketiyodu, metobolizmamızın yavaşladığı zamandan itibaren..

3oda1salonmide evet yoksa zor ya .ama kısıtlamamak ara ogun yapmak fit tatlılar bunları goz onunde bulundur bunlar insanın iradeli olmasını sağlayan taktikler

Rouge ya ben öğün olarak düzenli gidemiyorum sanırım 2 çocuk kaynanamla bir yaşıyorum ev dublex o bu derken düzen oturtamıyorum bir türlü

3oda1salonmide ben de sezeryan doğum yaptım 4ay oldu ikizlerimi kaybettim tekrar gebe kalmam için zayıflamam lazım insülin ve pco var ama zayıflayamıyorum şekerden dolayı şireli isteğim bitmiyor 🤦‍♀️