• Beslenme
  • Kilo verme mevzusu 🤦‍♀️🤦‍♀️

Rouge ya ben öğün olarak düzenli gidemiyorum sanırım 2 çocuk kaynanamla bir yaşıyorum ev dublex o bu derken düzen oturtamıyorum bir türlü

3oda1salonmide ben de sezeryan doğum yaptım 4ay oldu ikizlerimi kaybettim tekrar gebe kalmam için zayıflamam lazım insülin ve pco var ama zayıflayamıyorum şekerden dolayı şireli isteğim bitmiyor 🤦‍♀️

Vala 78 kiloyum asla diyet yapwmam 2 yaşında kızım var yazın yürüyüş yapılır da kışın yapilmaz dün Gozdenin çayıni sipariş ettim çayla birlikte dikkat ederim artık tatlı yiyen biri değilim ama ekmek tüketiyorum çok kola felqn artık yemicem icmicem ☺️bakalım hedefim 10 kilo vermek. ☺️☺️

Ben aralıklı oruç ve leslie ile baya iyi verdim.Son 7kilo.Bence en iyisi aralıklı oruç.Bir süre sonra acıkmadığımı hissettim.İlk ay 8kilo vermiştim.3ayda 20kilo verdim.Hemde hiç zorlanmadım.Kızım hastalandı falan şu aralar zor geçti.Yapamadım.Ama tekrar başlıycam.

Fatma01 Günde 2kere besleniyorsunuz 16saat aç kalıyorum.Sabah kahvaltı ve akşam yemeği sadece.Bir araştırın isterseniz.Saatleri var

3oda1salonmide düğünüme yakın 30 kilo vermiştim. Sürekli evde spor yaptım yememe çok dikkat ettim günde en az 3 litre su içtim. En sonra dukan birası yaptım ve diyetimi sonlandırdım. Neredeyse 80 kilo falandım 50 kiloya düştüm