Size gelen misafirin yaptığı en tuhaf şey
Ariel Kahkaha attim okumasaydim keske saatlerdir uyumayan kizimi uyutuyordum. Allah senide güldürsün insallah 😁😁😁😁😂
Madampink Eşimin dayısının kızı bizde kalmıştı. Daha 12 13 yaşında bir kız. Bende hamileyim o sıra. Hasta olduğunu söyledi bende olmuyorum diye kenarımdaki kalandan vermiştim. Neyse gel git istediğinde verdim. Lavaboya gidp geliyor gidip geliyor. Ertesi gün sabah lavaboya gittim (alaturka bu arada) döktüğüm su bile öyle yavas gidiyordu ki noldu anlamadım. Sonra kız gitti ben evdeyim haliyle yine gittim bir baktım bu sefer yapılan da gitmiyor. Hamileyim bir de midem kalktı. Peçeteyi çöpe atarken birde baktım ki pedler yok. Başımdan kaynar su aktı🤦🏻♀️ rahat bir 8 9 tane değiştirmiştir ve hepsini o deliğe atmış. Hamile halimle yapmaya çalıştım ama yapamadım. Eşim gelip yapmıştı yaşadığım en tuhaf en iğrenç durum buydu😟😟
Madampink yatak odamdaki çeyiz sandığımı oğlumla beraber misafir çocuğu komple boşaltıp sandığın içine girip oturmuşlar, ikiside 4 yaşındaydı, odaya bir girdim tüm çeyizim yerlerde hepsini tek tek bohçadan çıkarmışlar, örtüler, lifler, havlular didik didik etmişler. Kafamdan aşağı kaynar sular boşalmıştı. Bişey de diyemedim ama misafir gidince benim oğlana baya bir bağırmıştım ağlaya ağlaya çeyiz topladım 😂😂
Papatyaaa_ aaaaayyy cok kötüüüü
Riri Kötünün kötüsü ya hiç sorma yine hatırladım bak midem kalktı 🤦🏻♀️🤮
Anilla aaa sordum gitti 🙈
Riri annem genelde bize bebekli insanlar geldiginde onlar misafirliğe geldiler kafa dinlesinler. biz cocuga bakalım diyor. yüklerini bikac saatligine alalım dedik . bes dakika anneme yardım ediyim dedim o sırada oldu o yüzden kadın da hani yorulmasın utanmasın diye ay ben bıraktım çocuğu tabiki yapar fln gibi seyler dedim .o da burdan kendini haklı buldu sanırım. sonra makyajın masanda ne işi var diyince sinirim bozuldu baska nerde olucak ki dedim
Esmerkiz39 yaaa uyanmadı inşallah 🤭🤭 çok kötüydü ama nasıl pisti kapıyı bile yıkadım😅 Allah hepimizi güldürsün inşallah🙏☺️
Madampink aynen öyle🤮🤮sanırım en kötüsü benimmiş.
deleted77 çocuğun hızına annesi yetişemiyordu ki
Anneme gelen misafir çocuğu da koltuğa kakasını yapmıştı, yani bildiğin çıkardı donunu yaptı, sonra annesi kovalarken poposunda kalan küçük parçalarda ordan oraya savrulmuş tu hiç unutmam her hatırladığımda da krize girerim😆😆
Manuka10en ay 🤢😂🤣
Papatyaaa_ cok gecmisler olsun canim yaaa