• Muhabbet
  • Size gelen misafirin yaptığı en tuhaf şey

Madampink ya bana değilde anneme gelen uzak akrabalarımızdan biri bişey yapmıştı komik değil ama ben ortaokula falan gidiyorum annem içeride ikramlık hazırlıyor adam hapşırdı eline elini koltuğa sildi 🤢 anneme söyledim kendisi ruh hastası derecesinde temizlik hastasıdır bütün koltuklar yıkandı silindi halılara perdelere kadar yıkandı ama ben yıllarda geçse hala o salonda otururken aklıma gelir 😥

Rouge Haklisiniz neyse insaAllah bir daha yasamasiniz böyle seyler 🙏🏼

Madampink eltim gelmişti çaya görümce le birlikte neyse buz dolabında 2 tane elma vardı, bana dedi ki bunları bana verse kurabiye yapim al yap dedim ama o kadar şaşırdım ki dediği lafa yüzüme yansıdı herhalde, neyse giderken alırım dedi(maddi durumu benden çok çok daha iyi)
    Bi gelişinde de kulak çöpü almıştım kutunun içindeydi oğlum eline alıp getirmiş televizyonun önünde duruyordu, hepimiz oturuyoruz kaynım falan eşim, eltim eline aldı kutuyu Bi avuç kulak çöpünü aldı dedi ben biraz bundan alim dedi tabi ben gene şok al al dedim kaynımda bıraksana alırsın marketten dedi, 😂😂😂 hala şok olurum o günleri hatırladıkça 😂

Madampink Eşimin amcası bize geldi kalmaya tabi 5 tane çocuk birde eşi oturuyorduk evde 1+1 ev olunca çocuklar mutfakta oturmak istedi bende koridorda oturun dedim neyse mutfağa girmişler Bi baktım koca koca tencereleri önlerine almışlar 3 tanesi içerisine Sıvı yağ çay şeker dökmüşler slime yaparız diye bembeyaz yeni halılarım berbat olmuştu 5 litre yağdan 1 damla kalmamıştı o gün sinirden ağladım orda kalkıp gittiler halıyı o sinirle kaldırdım attım kapıya eşim sabaha kadar yerleri silmişti

Madampink oğluma 49 Mevlüt’ü yapmıştık koronadan önce ev tekke gibiydi neyse misafirler felan gitti ben de banyoya girdim kirli sepetim orda dedim şurdan çamaşırları alıyım makineye atıyım allahım bi açtım kanlı peçete çıktı içinden 🤮 birisi de o gün rujunu perdeme silmişti 🤦🏻‍♀️😅

Görümcem gelmişti bana da kızımın daha 40 ı çıkmamıştı
          2 yaşındaydı o zaman küçük oğlu kızıma öyle bir tokat atmıştı ki kızım mosmor olmuştu sinirden deliye döndüm görümcem ise kızımı kucagina aldı abla ver diyorum vermiyor da o gün görümce mi sevdiğim halde boğasım geldi
          Aynı gün topraklı patatesleri 2 oğlu mutfağa, içeri koltuğun altına atmıştı her yer toprak içindeydi çok zor bir doğumum oldu 20 gün ağrılarla yaşadım bildiği halde kalkıp supurmedi onu geçtim insan bir kusura bakma falan der ama oda yok daha çok var da neyse

Görümcem ben 9 aylık hamileyken temizliğe gelmişti iki kızıyla. Biri 4 biri 9 yaşında. Geldi ama zoraki benim kimsem yok mecbur hissetti heralde neyse bunun kızlar evin altını üstüne getirdiler tüm çekmeceleri karıştırdılar yatak odamı bile sesimi çıkarmadım. sonra gardrobu açtı bende açma yengecim dedim prezervatif vs. Vardı çünkü görümcemde sende ortalık yere koyma o Zaman demişti şok olmustum ev benim ki yatak odası mahrem bir yer sonuçta temizliğini kendim yapmıştım ama hiç çekinmez girerler kapı kapalı dahi olsa

Madampink Yeni gelindim gorumcemin çocukları yatak odama girip rujlarimi alıp yatak ortume sürmüşlerdi kan beynime sıçramisti görünce 🙄