Manuka10en ay 🤢😂🤣
Size gelen misafirin yaptığı en tuhaf şey
Papatyaaa_ cok gecmisler olsun canim yaaa
Annafreud o halde ev gezmeleri yapmayacak ne kadar düşüncesiz insanlar var 😳
Madampink 5 yaşında kız çocuğu tuvalete diye gitti annesini çağırdı falan tuvaletten çıktılar paspaslar su gibi o kiz cocugu ne zaman gelse bizim evin alt ust oluyo bütün oyuncakları çıkarır dağıtır annesi tek kelime etmez 😒tamam çocuk oynasın ama bütün odaları gezer saçar oğlum da 15 aylık ondan bile kıskanır oyuncak vermez onlar gittikten sonra 2 gun kafa agrisindan duramıyoruz 🤦♀️
Madampink duvarımı sildi 🙄kendi evinden çay yapıp getirdi 🙄
Madampink ya bana değilde anneme gelen uzak akrabalarımızdan biri bişey yapmıştı komik değil ama ben ortaokula falan gidiyorum annem içeride ikramlık hazırlıyor adam hapşırdı eline elini koltuğa sildi 🤢 anneme söyledim kendisi ruh hastası derecesinde temizlik hastasıdır bütün koltuklar yıkandı silindi halılara perdelere kadar yıkandı ama ben yıllarda geçse hala o salonda otururken aklıma gelir 😥
Madampink bebeğimin doğum günü kutlamasında sebil takımının bardaklarını alıp götürmüşlerdi hediyelik zannedip tabi ben şok ama bişey diyemedim
- Düzenlendi
Madampink eltim gelmişti çaya görümce le birlikte neyse buz dolabında 2 tane elma vardı, bana dedi ki bunları bana verse kurabiye yapim al yap dedim ama o kadar şaşırdım ki dediği lafa yüzüme yansıdı herhalde, neyse giderken alırım dedi(maddi durumu benden çok çok daha iyi)
Bi gelişinde de kulak çöpü almıştım kutunun içindeydi oğlum eline alıp getirmiş televizyonun önünde duruyordu, hepimiz oturuyoruz kaynım falan eşim, eltim eline aldı kutuyu Bi avuç kulak çöpünü aldı dedi ben biraz bundan alim dedi tabi ben gene şok al al dedim kaynımda bıraksana alırsın marketten dedi, 😂😂😂 hala şok olurum o günleri hatırladıkça 😂
Madampink Eşimin amcası bize geldi kalmaya tabi 5 tane çocuk birde eşi oturuyorduk evde 1+1 ev olunca çocuklar mutfakta oturmak istedi bende koridorda oturun dedim neyse mutfağa girmişler Bi baktım koca koca tencereleri önlerine almışlar 3 tanesi içerisine Sıvı yağ çay şeker dökmüşler slime yaparız diye bembeyaz yeni halılarım berbat olmuştu 5 litre yağdan 1 damla kalmamıştı o gün sinirden ağladım orda kalkıp gittiler halıyı o sinirle kaldırdım attım kapıya eşim sabaha kadar yerleri silmişti
Orange-woman ay buna çok güldümmmm 🤣🤣
Orange-woman yok artık 😂😂
Papatyaaa_ ohaaaaaaaaaaaa
Duruliyaninannesi Hiç sorma bacım hemde ne oha🤮
deleted77 gerçekten çok trajikomik bir olaydı 😂😂😂😂