• Muhabbet
  • Size gelen misafirin yaptığı en tuhaf şey

Madampink oğluma 49 Mevlüt’ü yapmıştık koronadan önce ev tekke gibiydi neyse misafirler felan gitti ben de banyoya girdim kirli sepetim orda dedim şurdan çamaşırları alıyım makineye atıyım allahım bi açtım kanlı peçete çıktı içinden 🤮 birisi de o gün rujunu perdeme silmişti 🤦🏻‍♀️😅

Görümcem gelmişti bana da kızımın daha 40 ı çıkmamıştı
    2 yaşındaydı o zaman küçük oğlu kızıma öyle bir tokat atmıştı ki kızım mosmor olmuştu sinirden deliye döndüm görümcem ise kızımı kucagina aldı abla ver diyorum vermiyor da o gün görümce mi sevdiğim halde boğasım geldi
    Aynı gün topraklı patatesleri 2 oğlu mutfağa, içeri koltuğun altına atmıştı her yer toprak içindeydi çok zor bir doğumum oldu 20 gün ağrılarla yaşadım bildiği halde kalkıp supurmedi onu geçtim insan bir kusura bakma falan der ama oda yok daha çok var da neyse

Görümcem ben 9 aylık hamileyken temizliğe gelmişti iki kızıyla. Biri 4 biri 9 yaşında. Geldi ama zoraki benim kimsem yok mecbur hissetti heralde neyse bunun kızlar evin altını üstüne getirdiler tüm çekmeceleri karıştırdılar yatak odamı bile sesimi çıkarmadım. sonra gardrobu açtı bende açma yengecim dedim prezervatif vs. Vardı çünkü görümcemde sende ortalık yere koyma o Zaman demişti şok olmustum ev benim ki yatak odası mahrem bir yer sonuçta temizliğini kendim yapmıştım ama hiç çekinmez girerler kapı kapalı dahi olsa

Madampink Yeni gelindim gorumcemin çocukları yatak odama girip rujlarimi alıp yatak ortume sürmüşlerdi kan beynime sıçramisti görünce 🙄

Madampink Ah hatırladıkça çıldırıyorum. Evliliğimizin 3. Günüydü eşimin memleketten amcası düğün için gelmişti. Bende amcasının,eşini ve çocuklarını yemeğe davet etmiştim ayıp olmasın o kadar yol bizim için çektiler diye. Neyse yemekleri yaptım gayet güzel bir masa hazırladım kapı çaldı eşimle kapıyı bir açtık davet ettigimiz kişilerden öce tüm sülale gelmişti ay ama o an ki hayal kırıklığını anlatamam, neyse masaya geçtiler bu peçeteleri kaldır kirlenmesin, niye bu kadar tabak koydun hepsinimi kirletecez, bıçakla ne yapacağız. İçimden dedim ki o bıçak, tabak kadar başınıza taş düşsün. Hatırladıkça sinir krizi geçiriyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Madampink eşimle işyerinden ortak arkadaşımız vardi eşiyle geldiler çocukları var 4 yaşında elindeki oyuncağı almış kapi girişindeki büyük aynaya vuruyor çocuğum yapma daha yeni evliyim herseyim yeni evin dekorunu kendime göre bir sürü para dökmüşüm cocuk napiyor neyse annesi bi ogluna baksanmi dedim ay ne var yani cocuk iste al cok sinirlendim birsey diyemedim babasi bana bagirdi karisma oğluma dedi o an beynim döndü al oğlunu siktirin gidin demistim ama hic utanmadim evime de almıyorum gelmek istedikleri halde

Olivetti bizim misafirde tuvalet fırcasının sapını kırmıstı onlar gittikten snra gördük pahalıydı birde kromdu eşim bir daha almıcam dedi plastik aldık🤣

Madampink Benim balkonum ve yatak odamın kapısı hep kapalı olur misafir aldığımda, ortalıkta da kırılacak dökülecek eşya bırakmam, zaten misafir geldiğinde hep kendim döküyorum sakarlıktan bir şeyleri. O sebeple tuhaf bir olay pek yaşanmadı evimde.
      Ama ben üst komşuma ilk apartman toplantısına gittiğimde 10 kadın oturduk. Komşum “canım sen iğne yapmayı biliyor musun” demişti bende evet diye atlamıştım. “Bir dakika gelir misin?” diyerek yatak odasına çağırmıştı, şırıngayı görünce şok olmuştum. Ben öyle sorunca dikiş iğnesi falan sanarak biliyorum demiştim meğer şeker iğnesi vurduracakmış. “Ben yanlış anlamışım ya bilmiyorum” desem de o çok kolay diyince gaza gelip nezaketen vurmuş bulunduk. Çay içmeye diye gidip elim titreyerek ilk defa yeni tanıştığım birine karnından şeker iğnesi vurmuştum. Sanırım misafir olarak yaşadığım en tuhaf şey bu olabilir 🥲🥲

Madampink başıma gelen en iğrenç anım ,3-4 aylık yeni evliyken görümcemgil bize gelmişlerdi, 11 yaşındaki oğlu banyoya tuvalete diye gidip paspasın üzerine yapmış kakasını🤮 ben görmedim Allah tan. Cocuk annesini çagırdı, biz salonda oturuyorduk. Görümcem kalkti gitti banyoya, ama cocugunu dövdü, baya kızdı, bende niye kızıyon diye yanına gittiydim gelme gelme dedi, bizim eşşek paspasa yapmış dedi 😶 şok gecirdim ya, o paspasi kullanmam ben dedim, at çöpe dedim 🤢 cocuk klozete oturmasını bilmiyormuş, görümcemin evinde hem normal alaturka tuvalet, hemde klozet var ama klozeti hic kullanmiyorlarmiş. Ben cocuga değil ama görümceme kızdım. Cocuk bu yaşına gelmiş daha klozete oturmasini öğretemedin mi dedim. 4 sene oldu evleneli, görümcem artik bana gelirken o oğlunu getirmiyor😂 daha dogrusu kendisi de fazla gelmez zaten, ayda yılda bir. 😄 olan 90 tl lik paspasıma olmuştu, 4 ay kullanmiştim daha 😥

Madampink arkadaşımın çocuğuyla benim oğlum odasında oynuyor sanarken tüm her yere yapıştırıcı sürmüşlerdi. Günlerce her şeyden yapıştırıcı temizlemiştim hamile halimle. Bir de oyuncak ve kalemleri camdan aşağı atmışlardı.

Madampink nişanlıyken görümcemin kocası tuvalet dolu diye oğlunu banyoda işettirmişti annemgilin evi köyde ve yaz akıl edip de dışarı çıkarmamış düşünün babam napıyosun orda olur mu deyince de nolacak küçük çocuğun çişinden demişti çocuk da 4-5 yaşlarında . Birde yeni evliyken bir görümcem çok meraklı her bizim eve misafirliğe gelince tüm odaları gezer bir de buzdolabına bakardı şaşırırdım sinir olurdum ama her zaman salak sanki değişik bir şey var evde eşimde ağzı ayrık ayrık gezdirirdi bir en son kavga ettim sakın bir daha evimi karıştırmayacak dedim o günden sonra eşimde anladı salaklığını bir daha yaptırmadı da bende çok meraklıyımdır ama bunu asla yapmam .

Madampink esimin arkadasi gelmisti ailece 4 5 yaslarinda ogullari vardi balkonda oturuyorduk cocuk anne cisim geldi dedi kadin kalkti cantasindan pet sise cikardi ona yaptirdi ve geri cantasina koydu evde 3 tane tuvalet vardi cocuklar icin oturma aparati vardi ve cokda temizimdir niye oyle yaptigini anlamadik😂

ZRaporu 12 13 yaşındaki kızın bir zararı olmaz baba yardımcı olur diye birşey demedim ama bana yarardan çok zararı oldu 🤦🏻‍♀️mahvoldum 🥺