Madampink başıma gelen en iğrenç anım ,3-4 aylık yeni evliyken görümcemgil bize gelmişlerdi, 11 yaşındaki oğlu banyoya tuvalete diye gidip paspasın üzerine yapmış kakasını🤮 ben görmedim Allah tan. Cocuk annesini çagırdı, biz salonda oturuyorduk. Görümcem kalkti gitti banyoya, ama cocugunu dövdü, baya kızdı, bende niye kızıyon diye yanına gittiydim gelme gelme dedi, bizim eşşek paspasa yapmış dedi 😶 şok gecirdim ya, o paspasi kullanmam ben dedim, at çöpe dedim 🤢 cocuk klozete oturmasını bilmiyormuş, görümcemin evinde hem normal alaturka tuvalet, hemde klozet var ama klozeti hic kullanmiyorlarmiş. Ben cocuga değil ama görümceme kızdım. Cocuk bu yaşına gelmiş daha klozete oturmasini öğretemedin mi dedim. 4 sene oldu evleneli, görümcem artik bana gelirken o oğlunu getirmiyor😂 daha dogrusu kendisi de fazla gelmez zaten, ayda yılda bir. 😄 olan 90 tl lik paspasıma olmuştu, 4 ay kullanmiştim daha 😥
Size gelen misafirin yaptığı en tuhaf şey
Papatyaaa_ şu hamile kadınlara niye çocuklarını gönderir bu insanlar ben anlamam.
Madampink nişanlıyken görümcemin kocası tuvalet dolu diye oğlunu banyoda işettirmişti annemgilin evi köyde ve yaz akıl edip de dışarı çıkarmamış düşünün babam napıyosun orda olur mu deyince de nolacak küçük çocuğun çişinden demişti çocuk da 4-5 yaşlarında . Birde yeni evliyken bir görümcem çok meraklı her bizim eve misafirliğe gelince tüm odaları gezer bir de buzdolabına bakardı şaşırırdım sinir olurdum ama her zaman salak sanki değişik bir şey var evde eşimde ağzı ayrık ayrık gezdirirdi bir en son kavga ettim sakın bir daha evimi karıştırmayacak dedim o günden sonra eşimde anladı salaklığını bir daha yaptırmadı da bende çok meraklıyımdır ama bunu asla yapmam .
Madampink esimin arkadasi gelmisti ailece 4 5 yaslarinda ogullari vardi balkonda oturuyorduk cocuk anne cisim geldi dedi kadin kalkti cantasindan pet sise cikardi ona yaptirdi ve geri cantasina koydu evde 3 tane tuvalet vardi cocuklar icin oturma aparati vardi ve cokda temizimdir niye oyle yaptigini anlamadik😂
ZRaporu 12 13 yaşındaki kızın bir zararı olmaz baba yardımcı olur diye birşey demedim ama bana yarardan çok zararı oldu 🤦🏻♀️mahvoldum 🥺
- Düzenlendi
Madampink çocuk tuvalete terliksiz çoraplarıyla girdi ve öyle salona geldi annesi hiç mudegale etmedi. Bir misafirimin de çocuğu salonuma sıçtı bezi taşmış ama nasıl tasmak salondan yatak odasına kadar lap lap düşe düşe gelmiş ve ben temizledim. Halılarım yıkamadan yeni gelmişti. Söyleyeceklerim bu kadar.
Madampink Evime ilk kez gelen birinin, çay doldurmak için mutfağa gittiğimde halımın kulağını kaldırıp baktığını ben gelince toparlandığını gördüm ilk anlamlandıramadım neden yaptığını ama daha sonra markasına baktığını düşündüm,başka ne arayacak halının kulağında😂🤔
Papatyaaa_ aynısı bana yapıldı da. Görümcem 12-13 yaşlarındaki kızını bana gönderdi yatıya. 5 aylık hamileydim. Benimle yatak odasında yattı haliyle ev küçük diye. Eşim salonda yattı. Kız benim karnımı tekmeledi uyku sersemi. Deli yatıyor ama ben misafir gibi yattım yatakta korkudan uyuyamadım o gece. Ertesi gece eşime dedim sen geç yat yeğeninle ben salonda yatacağım. Baktım o da yanaşmadı biz salonda yattık kız bizim çift kişilik yatakta tek başına.😏
ZRaporu Ayyy demee 🥺bende eşim dışında bir başkasıyla yatamam. İyi Allah korumuş seni de iyi yapmışsın.
Olivetti seninki yine ıyiymis. Kuzenimin. Kizi yil basinda ev kalabalik arkadaslari falan var. Gitmis annesinin ic camasiri cekmecesinden arkasi kurdelali kirmizi tangayi kafasina takip odaya girmiş toka taktım diye 😂😂😂rezillige bak😂😂😂 yilbasinda giyerim diye almis kızından ona firsat kalmamis😂😂😂
Papatyaaa_ salon soğuk oluyor gece kızı soğukta yatırmayalım dedik. Ben de sevmem başkasıyla yatmayı ama işte. 🤦🏼♀️
ZRaporu Neyse şimdi hemen unutalım bunları 😂😂
Anna_karenina1 O cümleden sonra halen gelmek istiyorlarsa bırakın gelsinler🙈
Ops yüz varmı da utansınlar eşim diyor işte kadın seninle konuşmak istiyor tatlım hangi yüzüne konuşucam ki diyorum 😂😂