• Muhabbet
  • Size gelen misafirin yaptığı en tuhaf şey

ZRaporu 12 13 yaşındaki kızın bir zararı olmaz baba yardımcı olur diye birşey demedim ama bana yarardan çok zararı oldu 🤦🏻‍♀️mahvoldum 🥺

Madampink çocuk tuvalete terliksiz çoraplarıyla girdi ve öyle salona geldi annesi hiç mudegale etmedi. Bir misafirimin de çocuğu salonuma sıçtı bezi taşmış ama nasıl tasmak salondan yatak odasına kadar lap lap düşe düşe gelmiş ve ben temizledim. Halılarım yıkamadan yeni gelmişti. Söyleyeceklerim bu kadar.

Madampink Evime ilk kez gelen birinin, çay doldurmak için mutfağa gittiğimde halımın kulağını kaldırıp baktığını ben gelince toparlandığını gördüm ilk anlamlandıramadım neden yaptığını ama daha sonra markasına baktığını düşündüm,başka ne arayacak halının kulağında😂🤔

Papatyaaa_ aynısı bana yapıldı da. Görümcem 12-13 yaşlarındaki kızını bana gönderdi yatıya. 5 aylık hamileydim. Benimle yatak odasında yattı haliyle ev küçük diye. Eşim salonda yattı. Kız benim karnımı tekmeledi uyku sersemi. Deli yatıyor ama ben misafir gibi yattım yatakta korkudan uyuyamadım o gece. Ertesi gece eşime dedim sen geç yat yeğeninle ben salonda yatacağım. Baktım o da yanaşmadı biz salonda yattık kız bizim çift kişilik yatakta tek başına.😏

ZRaporu Ayyy demee 🥺bende eşim dışında bir başkasıyla yatamam. İyi Allah korumuş seni de iyi yapmışsın.

Olivetti seninki yine ıyiymis. Kuzenimin. Kizi yil basinda ev kalabalik arkadaslari falan var. Gitmis annesinin ic camasiri cekmecesinden arkasi kurdelali kirmizi tangayi kafasina takip odaya girmiş toka taktım diye 😂😂😂rezillige bak😂😂😂 yilbasinda giyerim diye almis kızından ona firsat kalmamis😂😂😂

Papatyaaa_ salon soğuk oluyor gece kızı soğukta yatırmayalım dedik. Ben de sevmem başkasıyla yatmayı ama işte. 🤦🏼‍♀️

Ops yüz varmı da utansınlar eşim diyor işte kadın seninle konuşmak istiyor tatlım hangi yüzüne konuşucam ki diyorum 😂😂

Eşimin kuzeni kokuşuk pis çoraplarını çıkarıp bizim kirli sepetimize atmış banyomuza girip. Banyodan çıkınca çorap istedi bizde anlam verememiştik meğerse kokuyor diye çıkarmışHemde iç çamaşırlarımın üzerine 🤢🤮 küçük çaplı kıyametti benim için

Madampink ev sahibim kapi açık diye habersiz eve girmesiydi mutfaktaydım kahvalti hazırlıyordum odaya bi geçtim karşımda oturuyordu 😃 hic bisey demedim

Madampink halamın oğlunun oğlu daha çok küçük 3 4 yaşlarında bende 13 falan gögüslerim yeni yeni çıkmaya başlıyor zaten kambur yürüyorum memelerim belli olmasın diye o çocuk bana ne dese beğenirsin “portakallarını yerim senin” dedi bana ayy 3 4 yaşındaki bebeee

Madampink klozetin kapağını kaldırmayı unutup 45 yaşındaki kadın banyoyu çiş içinde bırakmıştı….