alonedark aynen öyle
Sezeryan mı ? Normal mi?
alonedark sezeryan oldum 2 gece hastanede kaldik, ertesi gün eve geldim evimi supurup sildim ben valla misler gibiydim 🤩🤩
alonedark kesinlikle ölüm gibi bişey ama kimse ölmüyor 😂
alonedark yani hangisi Hayırlısı oluyorsa o oluyo gerçekten
alonedark makat duruş tu mecburen spinaln sezeryan yaptm
alonedark iki tane doğum yaptım ikisi normaldi 1.sinde 17 saat ikincisi 12 saat sürdü.tabiki ilkin dikişi zor oluyor ikincisinde daha kolay geçti
alonedark ya bazısı normal doğum ister sezeryan dan korkar bazısı sezeryan olur normalden korkar o kişiden kişiye değişiyor ben sezeryan oldum biraz canım tatlıdır zaten orada dikiş olduğunu bildiğimden tedirgin oluyordum psikolojikmen ama sezeryandan sonra hemen ayaklandım çünkü ne kadar çabuk ayağa kalkarsan yürüyüş yaparsan o kadar çabuk iyileşirsin filan dediler kalktım yürüdüm hep bebeğimi emzirirken filan. Ama yatakta yatarken çok ağrılar çektim sağa sola dönemiyordum dikişlerim çok ağrıyordu yürüyüş yapınca iyi hissediyorduum kendimi
- Düzenlendi
alonedark sezeryan dogum yaptim. Ilk gece yurumesi falan cok zor geldi bana ama bu bünyeden bünyeye degisir benim canımda tatli biraz. Onun disinda gayet rahatti 3. Gün evimi süpürdüm sildim hiç dogum yaptım deyipte yatmadım
alonedark sezeryan yaptım ne bastırıldığını hissettim ne de ağrı çooookkk rahat geçti. Normal Doğumu bilemem canım ama sezeryan doktora bağlı bence. Doktor ilgisiz olursa bilgi vermezse dikişleri iltihap olanlar bile var..
TombulHatun gerçekten aynısı bende aynı şekilde kontrole gidip kızımın hareketlerinin olmadığını söylediler oksijen seviyesi düşmüş,4 saat Sünni sancı çektim,ardından kuzumda kordon dolanması sebebiyle spinal sezeryana girdim,yarım saatte ben çıktım 15 dakika da kızım çıktı 5 saat sonra ayağa kalktım sürekli yürüdüm eve geldim kızımla kendim ilgilendim hep 10. Gününden sonra banyosunu da kendim yaptırdım
LadyyAngell bende öyle 3 saatte filan uyuşukluk geçti inanmadılar bana 😂 Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin inşallah
alonedark canım ben normal doğum çok istiyordum 41 haftaya kadar bekledim. Bebek kendiliğinden gelmeyince suni sancı ile doğumu başlattık tam 30 saat suni sancı çektim tam açılmam olmasına rağmen kızım aşağıya inmediği için mecburi sezaryen doğuma alındım. Ama sezaryen olduğum için de hiç pişman değilim inan doğum yaptığım günün gecesinde kendim kalkıp bebeğimi alıyordum hiç hemşirelerden yardım istemedim. Evde de hiç yatmadım görenler şaşırıyordu. Bünye meselesi biraz 1 hafta sonra kontrole gittiğimde doktor dikişin komple iyileşmiş maşallah demişti. Normal doğumu tatmak çok isterdim ama böylesi hayırlıymış yeterki sağlıklı olsun🥰
alonedark ya bu soruyu bence böle Sormak bana yersiz geliyor herkesin bünyesi bir değilki ben zorunlu sezeryan oldum çok zor oldu ağrım falan geçmedi zor kalktım gelinimiz kendi isteğiyle sezeryan oldu anında kalktı hiçkimseden yardım almadı kendi işini kendi halletti bu bi örnek ikiside sezeryan düşünün😔
Normal doğum istiyordum, Normal doğum yaptım bidaha olsa bidaha normal yaparım:) Geceden sancım geldi sabaha kadar evde çektim sancımı Tam açıklıkla hastaneye gittim 1 saat içinde doğurdum dikişlerim vardı ama hemen kalktım ayağa ertesi gün evdeki işlerimi de kendim yaptım :) Sezaryen olan arkadaşım vardı 4 gün kalkamadı hiç ve kışın dikiş yerlerinin çok sızladığını söylüyordu bünye meselesidir herkeste aynı olmayabilir ama normal doğum taraftarıyım 🤗