Kızlar hangı doğumu yaptınız ? Bence 2 doğumuda tadan vardır burda hangısı daha zor sızce ? Ben normal doğumun doğum anında sezeryanın doğumdan sonra zor olduğuna ınanıyorum ama kışıden kışıye değişiyor bence çünkü ben sunı sancıyla 15 saatte yakın bı sürede doğum yaptım dıkışlerım vardı ve doğumdan sonrada doğru düzgün oturamadm bı hafta sızın kı nasıldı ?
Sezeryan mı ? Normal mi?
alonedark ben sezeryan yaptm sancı ile gidip hiç açılmam olamyınca bebeğinde nabzı yavaşlayınca acil sezeryana alındım. spinal oldum ama sonrasında da çok rahattm çok şükür uyuşukluğum hemen geçti 1 gece yattm ertesi gün eve geldim kendim duş aldm kızımla ilgilendim. Her bünye bir olmuyor tabiki ben çok memnun kaldım spinal sezeryandan
Sezaryen oldum çok rahat geçti dr elinden fark ediyor heralde sezaryen olanlar bir hafta yerinden kalkamazken ben hiç yatmadım bile görümcem 9 ay olmuş hala sezaryen yerine ağda yapamıyorum acısından der
TombulHatun aynen her bünye kesınlıkle bır değıl benım kı normal olmasına rağmen 2. Doğuma korkuyorum travma oldu vallah
alonedark İlk doğumum oldu ve kendim sezeryan istedim. Normali yapamazdım çünkü astımım ve panik atağım vardı. Bebeğimin de durumu sezeryana yönelikti. Allah’ta sezeryanı nasip etti. Ben ameliyat oldum( spinal sezeryan) üstelik belimde düzleşme de vardı. Ve doğumdan 4 saat sonra ayağa kalkıp yürüdüm. Evet acım elbet oldu ama düşünmemeye çalıştım. Gayret ettim. Başardım. Şimdi yine olsa yine sezeryan yaparım.
- Düzenlendi
alonedark kesinlikle kendi annemden biliyorum sezeryanı çok ağır geçmişti küçük kardeşiminki 20 gün yattığı yerden ağlayarak kalkardı. kardeşim 20 yaşnda hala üşütünce dikişlerim sızlar der annem de
alonedark dediğiniz gibi herkesin ki kendine özgü bencede bende normal yaptım 14saat sancı çektim açılmam çok yoktu herşey normal olduğu için sezeryan teklif bilr etmediler bazısı çok sancı çekince sezeryan oluyomus ama zordu yaaa🙈 sezeryan daha zordur diye düşünüyorum çünkü annem bı suya girsin hep sezeryan yerim ağrıyo der 🤷
Papatyaaa_ bende Doğum anında sezeryan ıstemıştm sunı sancıya dayanamadığm ıcın bana sezeryanın daha zor olduğunu. Söylemişti çevrem ama bana görene sezeryan daha zordur
TombulHatun zor ya .. o yanı senle bır kalıyor hayatın boyunca dıkışlerın ve dıkışı patlayanda var annemınkı patlamış bizi doğurduktan sonra acısında zordur ama Allah dağına göre kar veriyor ben şimdi diyorum ki sezeryan olsam da travma olurmuydu acaba dıye .
alonedark belki de daha zor geçerdi bilemeyiz her işte bir hayır vardır. bende diyorum sezeryanı böyle rahat atlattıysam normal de çok rahat olurmuşum ama nasip olmadı. o yüzden herkesin hakkında hayırlsı hangisiyle öyle doğum yapsın inşallah
alonedark ben 3 gün travayda kaldım o 3 gün içinde 2 gün suni sancı yedim 2 tane o yetmedi üstüne propess takıldı. Normal doğuma zorladılar beni tabiri caizse köpek gibi. Ama elle muayene edip açılmam var mı diye bakarken kanamam başlatıp acil sezeryana aldılar.
alonedark sezeryan yaptım cok cok memnunum :) sadece uyanınca zorluk cektım oda bir saat sürmedi
Ben ikisinide oldum☺️ ikiside de çok özel çok güzel 😍 tabi herşey normal se normal doğum önceliğimiz olmalı ben normalde çok zorlandım çünkü çatım dardı ve açılmam çok geç oldu psikolojim doğum dan sonra biraz bozuldu lohusalık depresyonu yaşadım 2. Doğumum sezeryan oldu 2 ay önce spinal ile iri bebek olduğu in mecbur oldum ama korktuğum gibi değildi sadece gaz sancısı ve Grip olduğum için öksürük ten dolayı 1 gece kabus tu güzel geçti hızlı toparlandım ve lohusalık yaşamadım biraz kişi den kişiye değişen bir durum sanırım ama ikisi de muhteşem di çok güzel bir duygu doğum ani ne olursa olsun😍
İlki normal 2.sezeryan
2side cok kolaydı ama deseler ki secim yap
Sezeryan derim cunku suni sancı cekmek istemezdim
- oğlumu sezeryan yaptım, o gün ölüyorum sandım o ağrıyla resmen hastaneyi yıktım bütün doktorları hemşireleri başıma topladım 3 tane ağrı kesici verdiler bana geçmedi en sonunda narkoz la uyudum geçti uyanınca, neyse o günden beri dedim bidaha sezeryan olmam😂
2.doğumumu normal yaptım baya araştırdım SSVD ne riski var ne yok diye doktor doktor gezdim ve normal doğurdum 😘🌸 kadın ne isterse o olur💪
alonedark ben normal doğum yaptım bin doğumum olsa binini de normal doğum yaparım
Ask_hosmus bidaha olsa hangisini tercih edersiniz