alonedark ben normal doğum yaptım bin doğumum olsa binini de normal doğum yaparım
Sezeryan mı ? Normal mi?
Ask_hosmus bidaha olsa hangisini tercih edersiniz
Anna_karenina1 kesinlikle normal doğum yapardım 👌🌸
Ask_hosmus dimi yaa ben diyorum sen kafayi yedin diyorlar 😄
alonedark 3 sene önce sezeryan oldum bende genel anesteziyle. 10 gün sonra da sezeryanım var. Dikişim güzeldi benim ince bir çizgi kaldı. Doğumdan sonra günlerce yatağa bağlı kalmadım eve geldim hep hareket halindeydim o yüzden belkide rahat atlattım. Şimdide spinal olucam beni de spinal geriyor🙄
alonedark sezaryen doğum yapmış eski bir sağlıkçı olarak net şunu söyliyim her iki doğumunda artı ve eksileri var, birazda bünye ile alakalı lakin normal doğum bir tık daha zor 🙏🏻
Papatyaaa_ en kötüsü alttan muayene ve sunı sancı bana göre
bitterdelisi24 sunı sancıya göre kolaydır bencede ama söyleyenler var 1 ay yataktan kalkamayan bıle varmış
2bebelianakurt bende ıstemedm kız çok zor ya sunı sancı
Ask_hosmus yanı bı şekılde yapacaksın doğumu tabı normal belden uyuşturmalı yapan bıle var
Anna_karenina1 kendı sancınmıydı
alonedark
Maalesef kendi sancım yoktu suni sancı almak zorunda kaldım bekledik ama gelmedi suni sancı verildi doğum aninda bebek geliyor artik o raddedeyiz birden sancılarım bir kesildi doktorun ödü koptu cocugun kafasi geldi nefessiz kaliyor doz fazlalasti böyle öldüm öldüm dirildim
alonedark aynen öyle
alonedark sezeryan oldum 2 gece hastanede kaldik, ertesi gün eve geldim evimi supurup sildim ben valla misler gibiydim 🤩🤩
alonedark kesinlikle ölüm gibi bişey ama kimse ölmüyor 😂
alonedark yani hangisi Hayırlısı oluyorsa o oluyo gerçekten
alonedark makat duruş tu mecburen spinaln sezeryan yaptm