Normalde eşim kiyafetlerime karışmaz zaten karışmaması gerektiğini söylerim. Bir elbisem var dizde doktor kontrolüne giderken onu giydim altıma da kalın bir çorap giydim hava soğuk diye. Eşim bu elbiseyi giyersen senle gitmem dedi bende sen gelme ben giderim dedim ama gittim üstümü değiştirdim dolmuşla gidicem rahat edemem diye. Neyse peşimden geldi beraber arabamızla. O gün yemeğe falan gittik ama bir kusura bakma bile demedi. Kaç gündür de soğuk yapıyorum ama hiç umursamıyor. Bugün de doğum günü daha kutlamadim pasta yapcaktim ama gönlümü almadığı için içimden gelmiyor. Ne yapsam bilemedim kutlarsam barışmıs olcam ama ben gönlümü almasını istiyorum.
Normalde ince bir adamdır beni görmezden gelmesini anlamiyorum ya 🙄
Eş tartışma
Birgariphanci suclu olmadigini dusunuyordur.
Kotu bir soz de soylememis ki size karsi. Oyle giyinmenizi engellemek icin gelmem demis. Hayatta neler neler oluyor gercekden kendinizi boyle kucuk bir sey icin sömürmeyin.
Mavii__ ya tabikide zaten çok şükür öyle sürekli tartışan eden insanlar değiliz ama şimdi üzgün olduğumu görüp umursamıyor ya ben ondan bir hareket gelmeden yumuşarsam zaten hemen yumusuyor kırıp geçeyim der diye korkuyordum
Birgariphanci aynen oyle diyorlar o yuzden sabirla bekle bakalim
Aranızda büyük bi tartışma geçmemiş ben doğum günlerine önem veren biriyim bence yapın pastanızı özel gün sonuçta 🥰
Birgariphanci tartışma olmamış ki sadece rahatsız olduğunu söylemis istememiştir kimsenin sizi görmesini benim eşimde karışmazdı bu aralar işte böyle olunca ortalik pislik kaynıyor biraz dikkat etsen mi hayatım giyimine işte insanlar şöyle böyle derdi
Birgariphanci sizin kırıldığınızı anlamamıştır bence senede bir olan özel ve güzel günü kaçırmayın güzelce kutlayın bence ve kırıldığınızı da söyleyin tatlıya bağlarsiniz 😊
ikicocukannesi34 yaptım pastasini ama şu saat oldu aramadı bile 🙄 normalde ben kırıldıysam o kapıyı kapatıp ise gitmezdi ama kalkıp yolcu etmedim umursamadı
Benseno anlamıştır bence ya bıcır bıcır kadın sus pus olmuş sonuçta
Anna_karenina1 haklısın da sırf sorun olmasın diye kalın çorap gitmiştim gönlü olsun diye ama oda işe yaramadı
Gerçekten derdin bumu ? Barışma bence senelerce küs kal.
incilikaftan tamamdır seni dinlicem
Birgariphanci olsun bosverin esler arasinda olur böyle seyler kahve yapın mum yakın sarılın ve anın tadını çıkarın ❤️