aydrm ben yaptırdım 8seans yarısı bitti paramda cöpe

ipeksi tüy yoğunluğunuz nasıl peki. Kılları jiletleyip mi gidiyorsunuz ? Orda direk uzun kıllara atış mı yapılıyor

Deleted16 jilet yapıyorum bir gün önceden ya incelme de yok kalın çıkıyor çok yoğun değil normal .s

Fatmadnmz09 benim nerdeyse 2 yıl olcak bacaklarım kollarım göğüs ucum ve koltuk altım tertemiz. Genitalde de iç kısımlarda tek tük var o da rahatsız etmiyor ağda yapıyorum bu sürecimde. Belki doğum sonrası çıkarlar bilmiyorum ama şuan tertemiz bölgelerim. Kesinlikle gitmelisiniz. Öncesinde çok iyi araştırma yapın, gidin kliniklere ya da güvendiğiniz güzellik merkezlerine. Sorun karşılaştırma yapın ve başlayın hemen. Çalışanların sertifikalarını mutlaka görmek isteyin. Eğitimli personeller daha iyi sonuç verdiricek size 🙏🏼 Bir de hormanal bir sıkıntınız var mı onun için de kan tahlili yaptırın varsa eğer sürecini etkileyebiliyor. 🌸

ipeksi peki işlemi yaparken jel döküyorlar mı. Ütüleme tekniği mi yani. Yoksa atış mı. Süre çok az geldi bana ya

@ipeksi bir de 5 ay yani 5 seanstır gidiyorsunuz. Kesinlikle sonuç almanız gerekiyordu. Hormanal bir sıkıntı var mı tiroidlerde ya da rahim yumurtalık kisti falan

Deleted16 rk 808 diode canım.Belki bilirsin. Jel sürüyorlar ütüleme yöntemi tek tek atış yok kademe kademe artıyor derecesi üst kademeye gelince hemen bitiriyorlar kısa kesiyolar

ipeksi Aşko ordan ayrıl paket satın almadıysan. Daha iyi bir cihazla işlem al. Soprano ıce olabilir. Ya da robot x. Hem acısızlar hem de orjinal cihazlar ben bunlarla bitirdim. Robot x i n iki başlığı var hem. Tüy yoğunluğu azalınca diğer başlık ile atışlıya geçiyorlar 👌

Evlenmeden önce alex e gidiyordum acısı çok fazla fakat iki yıl boyunca genital koltuk altı yüz gitmiştim evlendikten sonra şehir değişikliğinden dolayı buz lazere kayıt yaptırdım falat alexten sonra hamile kaldıgımda genitalimde tek tük çıkmıştı koltuk altımda hiç çıkmamıştı şimdi iki senastır buz lazere gidiyorum jel yok gayet memnunum ha belkş benim tüylerim zaten azaldığı için bu kadar çabuk etki göstermiştir ama memnunum yani

aydrm yapacağın en büyük hata henüz lazere devam eden birine güvenmen olur benden söylemesi seanslarını bitirmiş üzerinden zaman geçmiş kişilerden öneri almak daha mantıklı✌🏻

16 gün sonra

aydrm ben kol altı ve göbek için gitmiştim 6 seans göbeğim evet baya azaldı ama şöyle kalın kalın siyah kıllar yoktu göbeğimde bitmesi daha kolay diye düşünüyorum kol altımda da çok hafif azalma var son zamanlarda 1.5 2 ayda bir gitmiştim ve çok az çıkıyordu bırakınca arttı tabi 2 seansta sonuç alması çok zor