alonedark kizimın 40 çıktıkdan sonra kolunun altın da şiş gibi bir şey vardı Annem ben korkmayım diye bir şey demedi normal falan dedi sadece dedi doktora götürelim bunu duymak bile bana yeti saatlerce ağlamışdım çoçuğuma bir şey olacak diye benim ağladığımı görün Annem sarıldı bana o da ağlamaya başladı ki sen artık anne oldu kizim diye işte o zaman anlamışdım 🥲
Anne olduğunuzu tam nerde anladınız?
Doğumdan saatler sonra dikişli halimle bebeğimi kucağıma alıp 1 kat merdiven çıkıp hemşirelere bebeğim aç çağırıyorum neden kimse gelmiyor diye ağladığımda.
Lavinia_ çoğu zaman bebeğımın yüzüne bakıp sen benımsın ya , ben senı doğurdum demi, ne güzel şeysin dıye duygulanıp ağlıyorum şuandada duygulandım (: Allah hakeden ve ısteyen herkese bu duyguyu nasıp etsın ınşallah evlat çok başka kokusu, elı, ayağı, ağzı, burnu, gözü herşeyi başka herşeyı bal gıbı Allah sakınsın onları 🙏
Lavinya_91 Allah bağışlasın canım genellıkle bazı hastane personelleri gerçekten sorumsuz oluyor
alonedark cok duygusal post olmus bu 😌
İlk oğlum Mert Ali doğunca
1 aylık aşısına götürmüştüm ve canı acıdı diye bende aglamıstım hemşire de üzülme sen bir annesin güçlü ol bu onun sağlığı için diye teselli vermişti
Birde 2.oğluma hamileyken oğlum 1 bucuk yasına gelmişti erken dogum nedeni ile 2 gün hastanede kaldım ilk kez ayrı uyuyorduk baya aglamıstım hastanede hatta odaya yan odadan biri girdi TV kumandası var mı diye sormaya sonra kadın benle oturup oda agladı 😂😂😂
alonedark doğumdan bir kaç saat sonra odaya aldılar hâlâ anne olduğumu hissedememistim kucağıma aldım bebeğim beni kokladı o kadar tuhaf oldum ki tarif edemem sarıldım öptüm bende kokladım göğsümden gelen süt bütün kıyafetimi ıslattı o an anladım hissettim ❤️
alonedark daha önce de bahsetmiştim size bu konuyu ben annemden hiç sevgi merhamet görmedim bu yaşıma kadar saçım okşanmadi hiç opulmedim annem tarafından bende anne oldum 1.5 yıl önce kızım henüz 1 haftalık ya var ya yok yanyana uyuyoruz beşiğinde bile uyutmuyordm gözümden sakınıyordum bir gece ağlamış ağlat ağlamaz eşim almış ben uyuyayım diye kaynanam yanımdaydı o da mamasını vermiş karnı tok altı temiz gazını çıkarmışlar buna rağmen ne yaparlarsa yapsınlar susturamamışlar beni eşim uyandırdı niye böyle ağlıyor diye yataktan nasıl fırladım o dikişli halimle aldım hemen ne oldu diye bakacakken birden susuverdi😔 ah o an o kadar güzel o kadar özel bir andı ki beni istermiş bilirmiş demek ki anne kokusunu o an o kadar duygulandım ki kaynanam bile yaa annenin yerini tutar miyiz hıc Allah sizi hiç ayırmasın demişti o kadar ağladım ki Yazarken bile ağladım bunun gibi birsuru anım var anne olduğumu anladığım en özel anlardan biriydi rabbim kimseyi annesi ile sınamasn inşallah 🙏
Esme11 beni de duygulandırdın 🙁🙏🏼🧿
Esme11 güzel duygular bunlar. 🥰
- Düzenlendi
2bebelianakurt kız kadınıda duygulandırmışsın 🤣 ama annelık ıcgüdüsü ışte ıstemeyız onların canı acısın (:
keremikkoo en güzel duygu doğum yaptın bebeğını kucağına aldın ve o mıs kokuyu ıcıne çektığnde anlıyorsun herşeyı