• Öneri
  • Sevgililer Gününe Özel Hediye. 🧡

Ben hediyeden ziyade birlikte bişeyler yapalım isterim mesela dışarda bir yemek olur veya 1 günlüğüne bir yere gitmek konaklamak birlikte başbaşa vakit geçirmek vs falan olabilir

Ben geçen sene almamıştım üzülmüş bu sene isimli çakmak var aklımda şarjlı yada cüzdan yada el heykeli yapma şeyi varya ondan

Bsrkaya o kadar çok gün varki bide sevgililer günü çıkartmayın😂😂 oda kalıversin canım aaa😂

USB cakmak düşünüyorum ama bakalım para verirse ona hediye alırım snbdndbjdhdhh

Amannn sevgililer gününden 1 hafta sonra doğum günü zaten ayrı ayrı alamıcam sevgililer gününde o bana alsın doğum gününde ben ona alırım 🤣🤣🤣

Bsrkaya hic bisi almiycam sevgili değiliz biz evliyiz dicem gecicem kenera😃

Artiksusun bence alma sonucta para yine ondan çıkıyor sjsjsjsj😀 para alma bugun para almadim senden hediyem olsun de shshsjsj

Bsrkaya ben birşey almayacağım öküz bir kocam var sevgililer gününü sevgiliysen bile kutlamıyordu kapitalist sistemin bir parçası diyerek

Bsrkaya kendimi hediye paketi yapmayı düşünüyorum 🤪 başına gelen en büyük hediye benim sonuçta daha ne hediyesi bekliyor benden 😆

Bsrkaya ben bu sene bişey almak yerine konsere gitmeyi düşünüyorum birlikte 💃

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.