Sevgililer gününe eşlerinize ne hediye alıcaksınız kızlar bana da fikir olur çünkü ne almak konusunda çok kararsızım 🙄 birde çok seçenek yok erkeklere 🤷♀️ o yüzden insan bi düşünüyor sürekli ne alsam daha çok hoşuna gider diye. Hem sürekli kullanacağı birsey olsun, hemde hep hatırlasin diye düşünüyorum. Sizler neler almayı düşündünuz?
Sevgililer Gününe Özel Hediye. 🧡
Hiç bir şey alamayacağım
Bsrkaya bir şey almayı düşünmüyorum açıkçası 🤣
Ben hediyeden ziyade birlikte bişeyler yapalım isterim mesela dışarda bir yemek olur veya 1 günlüğüne bir yere gitmek konaklamak birlikte başbaşa vakit geçirmek vs falan olabilir
Ben geçen sene almamıştım üzülmüş bu sene isimli çakmak var aklımda şarjlı yada cüzdan yada el heykeli yapma şeyi varya ondan
Böyle birşey yaptırabilirsiniz mesela çok hos
USB cakmak düşünüyorum ama bakalım para verirse ona hediye alırım snbdndbjdhdhh
Amannn sevgililer gününden 1 hafta sonra doğum günü zaten ayrı ayrı alamıcam sevgililer gününde o bana alsın doğum gününde ben ona alırım 🤣🤣🤣
Artiksusun bence alma sonucta para yine ondan çıkıyor sjsjsjsj😀 para alma bugun para almadim senden hediyem olsun de shshsjsj
Bsrkaya kendimi hediye paketi yapmayı düşünüyorum 🤪 başına gelen en büyük hediye benim sonuçta daha ne hediyesi bekliyor benden 😆
Fairytalee güzel aslında