Canoo canım kılolu ınsanlarda bakım yapıp dıkkat çekıcı olabılıyorlar zayıflıkla, kıloyla , güzellikle, çırkınlıkle alakası yok bunun eşın ısteksız veya yanlış cümle kurmak ıstemem ama sevgısız bende böyle bı ısteksızlık dönemınden geçtım her türlü ılgı , sevgı, yakınlık var ama seks yoktu aslında vardı haftada bır canı ıstedığnde yanı neyse bende aldım karşıma konuştum ama öyle canım, cicim dıye değıl tabı sert bı şekılde yeter ya bende ıstenmek, arzulanmak ıstıyorum bende bı kadınım senın asker arkadaşın değıl yeter! Bu evlılık böyle nereye kadar gıder sence hadı bı problemin olsa başım gözüm üstüne kendı canın ıstedığnde ıyısın bı yorgunluğun yok vs dıye konuştum .. oda aşkım senle ılgısı yok çok yorgunum, uykusuzum sabahın köründe ışe gıdıyorum vs dıye şeyler söyledı. Bende tek çalışan senmısın sankı kendını naza çekıyorsun bırde üstüne kendı eksıklığını benım eksıklığmmış gıbı gösterip üste çıkmaya çalışıyorsun dedm oda tamam yorgun değılım bugün hadı gel vs dedı bende sana ıhtıyacım yok ben kendı ısımı görürüm dedm ve zoruna gıttı bıraz sonra haklı olduğumu, hatasını anladı o gün Naz yaptım ertesı gün çok güzel bı gece geçırdım gene aynı şeylerı. Yaparsa gene konuşmam , yanaşmam bıle kendısı bılır sende bı dene ben düzeldığıne ınanıyorum eşımın sende cıddı ol He baktın olmuyor umursama, düşme üstüne boşuna kabartma yanı çünkü ben öyle yaptm oda bendekı değışımı anladı ve yanaşmaya başladı onu reddettım artık ondan soğuduğumu bellı ettim ve düzeldığıne ınanıyorum dedığm gıbı ama herşeyı zaman gösterecek ınşallah senınde düzelır gönlünce olsun herşey . Çok zor böylesi yokmuş gıbı gösterilmek anlıyorum senı