Oturan varmı nasıl davranıyorsunuz çok sıkıldım da benim gibi varmı merak ettim
Kayinvalideyle oturma
Hafta ici bende kaliyor bebegime bakmaya hafta sonu evinde cok iyi anlasiyoruz ama aynı evde ne kadar iyi olsanda olmuyor
Oglumolmadanasla_aliye ben sekiz ay oturdum ayrıldım aklın varsa kocanın aklına gir ayrıl özel hayatımız yokmuş resmen
Oglumolmadanasla_aliye Ev üstüne ev olmaz maalesef. Her ne kadar iki tarafta iyi insan olsada illaki bi uyuşmazlık çıkar
Yaa tek oda değil kızı yanı görümcem bı adamla yaşıyor sırf adam istemiyor diye 15 yaşındaki kızını evden attı oda bizde şimdi küçüğünü bıraktı tatile gitti kedisine kadar getirdi bizde kalıyorlar ben görünüyorum onla bana inat mi yapıyor anlamadım
Oglumolmadanasla_aliye 1 hafta kalmaya gelse bütün düzenin bozuluyor. Herkesin kapısı ayrı olmalı bence. Allah yardımcınız olsun.
Oglumolmadanasla_aliye ay benimkiler iyiler bir problemimiz yok ama kendi ailen gibi olmuyor doğal olamıyorsun rahat edemiyorsun evlerimiz ayrı ama bir aydır bizde kalıyorlar zor anam zorrrr biseye moralin bozulsa yüzün asilsa “kendinle ilgili” üstüne aliniyorlar filan amaaann
Oglumolmadanasla_aliye benim kayınvalidem kızıma baktığı için sabah 9da gelip akşam 5te gidiyor çok iyi anlaşırız çok severim benm çalışırken işimi bile yapar ama inan benim bile sıkıldığım oluyor arada. Ev ev üzerine çok zor Allah yardımcınız olsun
TombulHatun aman bize yaranamazlar tombulum mis gibi kadından bile sıkılıyormussun baksana 😄😄
Oglumolmadanasla_aliye ben aynı evde kalıyorum 10 senedir çok zor ama hayat şartları bazen böyle olmak zorunda
ipeksi ama ama kendi annem bile sürekli dibimdd olsa sıkılırım insan evinde rahat olmak istiyo bazen😂 çok yükümü alıyo Allah razı olsn ama arada bir banada geliyolar o dönemler eşime sarıyorm bende napayım 😂😂😂
TombulHatun sen gelince gitmiyor mu Allah’tan yatmıyor mu benim içinde evde kapalı gezmek çok zor kayinpederim de var 😃
ipeksi kız ben evden çalışıyorm tüm gün birlikteyiz ondan 😂 ben kaynamın yannda çok rahat giyinirim onda sıkıntı olmazda yemek olayına karışıyor biraz 😂😂
Vala ev üstüne ev olmaz eşim işten ayrıldı annesine bile gittik dahq 1. Haftamizda babası kavga çıkardı neymiş ona çay goturmemişim çok saçma
Oglumolmadanasla_aliye eşim asker ev götürülmeyecek yer çıkarsa bizde kalirmi diye bir sohbet olmuştu kabul etmedim herkes evinde mutlu huzurlu olsun ev ev üstüne olmuyor
Oglumolmadanasla_aliye ben bir yıla yakın kaldım hiçbir sorun olmadı gayet iyiydi şimdi ayırdık mecburi ama ben geri birleştirmeyi düşünüyorum büyük ev alırsak 6 7 odalı inşallah
2 senedir birlikte oturuyoruz yaşamadığımız şey kalmadı maşallah benimki çok fellah biri bu sene en son yapılmayacak birsey yaptı onun üstüne de eve gelmeye yüzü yok 7 8 aydır annesinde kalıyor merak ediyorum ne zaman dönecek eve diye
Oglumolmadanasla_aliye iyiki ayrıyız şuan bile karıştırıyor ortalığı aynı evde otursak halimi düşünemiyorum
Oglumolmadanasla_aliye 10 ay yaşadık aynı evde kahvaltı hazırlarken yanındaki çayı bana demletirdi sadecr bana iş yaptırmak kendine hizmet ev işi yapayım o tüm gün götünü büyütsün modundaydı.
Ama yapmadım , kuduruyordu hergun
Oglumolmadanasla_aliye olmaz mı iki yıl oldu Allah bulsun ne cektıgımı resmen üç kışıyız evlilikte asla özelimiz yok sabahları yatak odamıza gelir gece bız yatağa gıdınce oda gider bır yere gıdecegımızde kendını hep hastalığa atar eşimde ana kuzusu asla evi ayırmıyor ne yapacağım bilmiyorum çok sıkıldım bu durumdan