Deleted16 aynen canım destek gerçekten çok çocuk için gerekli aslında eskiden eltilerim kayınvalidemlerle birlikte oturuyorlarmış yani altlı üstlü biz çocukları görmüyorduk diyorlardı o zamanlar da üç görümcem iki kaynım bekarmış daha Onlar bakar ilgilenirlermiş zorlukları da çok ama kolaylığı birlikte olmanın tadıda başkaydı diyorlar ben yetişemedim tabi o zamana evlendiğimde herkes başka semtlerdeydi 😃

rafadanyumurta çok haklısın canım Hem dediğin gibi anne babanın sevgisine ilgisine doymalı hemde maddi olarak bakabilmek gerekli tabiki
    Biz evin içinde çok oynadık artık oda sıkıldı bir şey bulamıyorum canım bir an önce havalar düzelsin istiyorum en azından günde bir saat dışarı çıkarıp oynatsam yine yeterli olur hem onun için hem benim için
    Eşimden korkuyorum ben daha çok o çocuk çok istiyor ya aklımı karıştırmasından yada geri çekilmeyle korunuyoruz onu yapmazsa diye

zarifhanim çok haklısın canım tek ben yapıyorum diye düşünmüyorum Allah bütün annelerin yardımcısı olsun ❣️🙏🏻

PiTi ben şimdi evin işini zor hallediyorum çoğunu gece yapıyorum iki çocukla çok zor olacak benim için oğlum tam anlamıyla anlayana kadar kaldırıyorum rafa hatta okula başlayacağı zamana denk gelmesini bile düşünüyorum ama nasip hakkımızda hayırlısı ❣️🙏🏻

• PiTi bunu yanıtladı.

Popy_ haklısın canım oğlum ve kendim için uzun bir süre rafa kaldırıyorum teşekkürler 🙏🏻❣️

Ddeniz bu düşünce kızlar için geçerli olabilir. Gözlemlediğim kadarıyla kız kardeşler çok güzel oynuyorlar bir arada ama erkekler genelde kavga dövüş halindeler😅

Ddeniz Oğlumun da hiç arkadaşı yok bende ona kardeş yaptım 5 ay sonra gelecek inşallah 🥰

Ddeniz hadi ya şansa. Olsun her şey sizde bitiyor istiyorsanız yapın. 😘

Ddeniz yani şöyle söyleyim çok da ertelemeni tavsiye etmem 3-4 yaş bana göre ideal zaten yoruluyorsun üstüne tam rahatlamışken başa sarmak çok zor bizim kazayla oldu eğer olmasaydı sanırım o kadar yorgunluğun üstüne yapamazdım tam rahatlamışken. En azından oğlum şu an acıktım diyor çişim geldi diyor kendi kendine odasında oynuyor o kendini kurtardı ama küçük sizin bebeğiniz üstüne tekrar bi bebek çok zorlar

Ddeniz başkasıyla oynuyor ama emin ol kardeşi olunca aynısı olmayacak😊kendimden biliyorum oyna diyorum kardeşinle umrunda değil canı sıkılmasın oynasın diye yapacaksan yanlış olur en çok ilgi sevgi gereken zaman çünkü

Ddeniz kızım 2 buçuk yaşında oğlum 3 aylık kolaymi değil kızım çok sahiplenir kardeşini arada kıskançlık yapıyor tabi bence iyi düşünün öyle yapın iki çocuğa bakmak kolay degil

Canoo evet canım benim gördüklerimde öyle iki erkek üst üste olana Allah bin kere yardımcısı olsun diyorum hep gerçekten zor bir erkek bir kız yada iki kız çocuğu olanlar o kadar çok zorlanmıyor diye düşünüyorum 😃

Deleted16 bir süre beklesin kendimi tam hazır hissedene kadar ve oğlum gerçekten bebek sevip kardeş isteyeceği zamana kadar

PiTi bilemiyorum canım ya bugün oğlum hasta sabaha kadar hiç uyumadık dediğin gibi aslında bebek üstüne bebekte olmaz çok ara koymakta mantıklı değil tam rahatlamışken hop başa sar yine çok zorlanırım ortasını bulmak gerekiyor dediğin gibi sanırım ideal olan arada üç dört yaş dediğin gibi bir süre bekleyeceğim senin için iyiki kazayla olmuş o zaman❣️teşekkürler fikirlerin için ❣️🙏🏻🙏🏻

• PiTi bunu yanıtladı.

2minikmucize halksın canım şuan düşünmüyorum bir kaç yol sonra belki o zaman düşünebilirim tekrar şuan bütün ilgimi oğluma verip onu manevi olarak doyurmam gerekiyor düşününce söylediğin gibi kıskançlık yapıp oynayacağını da sanmıyorum

Blondie haklısın canım yine seninkilerin arasında iki yaştan fazla var ona rağmen kıskançlık yaptığını söylüyorsun ben bir yaş arayla iki çocuğa birden şuan yetemem bir kaç yol daha erteleyeceğim bu fikri teşekkürler ❣️😘🙏🏻

Ddeniz küçük yaş farkını bilemiyorum deneyimim yok. Ama büyük oğlumla yapacağımız bir çok aktiviteyi kardeşi nedeniyle ertelemek zorunda kaldık. En basiti sinemaya bile gidemiyoruz. Benim eşimden başka desteğim yok o da olmasa çocuk defterini kapatmıştım zaten. Eşim de çalıştığı için evdeyken desteğini görüyorum. Yani ben böyle bir kararı da dışarıdaki fikirlere göre dinleme taraftarı değilim. O 2. çocuğu yap diyenler o çocuk olunca ortadan kayboluyorlar.

Ddeniz evet canım bazen belli etmez kiskandigini ama dikkat cekmek için herşey yapıyor huyu değişti mesela gündüzleri uyumamaya başladı zarari yok ama çocuğa kıskançlığı oluyor tabi biraz daha düşün benim kazayla oldu ama suan olmasaydi dikkat ederdim kızım birazdaha büyüyünce yapardım 😊

Ddeniz rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne güzel çok geçmiş olsun miniğe 🙏🏻