Aynı şeyi benim gorumcem ve kaynanam da yapıyordu en son aradım gorumcemi verdim ağzının payını sonra kayananama verdim veristirdim ikisiyle de görüşmüyoruz şu an eşimi hala arayıp beni şikayet ediyorlarmı bilmiyorum ama bunu kaç kez yaptılar en son bir patladım bunlara nokta oldu yani eğer şimdi önüne geçmezsen birdaha gecemezsin önlemini al bu duruma karşı
Eltiyle ilgili sorun
Leyliiiiiii benim eşim laf soylememe izin vermiyorki ben laf soylersem abisinle arası bozulurmuş sirf bu yuzden hakli ben olmama ragmen bunlari esim kendiside bilmesine yasamasina ragmen sirf arasi abisinle bozulmasin diye bana laf ettirebiliyor cevabini veremiyor.esimin kafası sana ne derse desin alttan al arani bozma seni ezsinde tavirda yapsin yeterki aramiz bozulmasin abicigimle o mantikta,bende surekli bu huzursuzluga katlanmak zorunda degilim
- Düzenlendi
XistX ben olsaydım direkt bize geldiklerinde söylerdim Fatma* yenge geçen Ali’yi* aramışsın yaa sana soğuk olduğumu mu düşünüyorsun gerçekten çok üzüldüm, Ali’de* üzülmüş yengem seni nasıl yanlış anlamış diyor, keşke böyle hissettiğinde eşimi aramak yerine olay esnasında bana söylesen bende aciklardim sana ya, ahahah geçen bizim 5 yaşındaki komşunun kızı da böyle yapmış bana kusunce annesine şikayet etmiş hahaha, tarzı bir konuşma yaparım özellikle de eşimin ve eşinin yanında yaparım. seni şikayet edip bide evine gelmek için eşini mi arıyor 🙄 isimler sallamasyon 😄
XistX öyle tabii ama yapacak bir şey yok siz düzelteceksiniz ortalığı artık
XistX kendj esjmi okudum sanki o da bana sen kincisin ona iyi davranacaksın surekli der baski yapar halbuki birsey yaptigim da yok. Eltin kendini o aile de üstün görüyor o evin gelini degil de sana gorumcelik yapiyor seni eşine de sikayet ederek ayar vermesini eltine itaat etmeni istiyor kisaaca o agzina s.çsa da o haklı olacak… susma boylesine inceldigi yerden kopsun alsin koynuna da onunla yatsın…….
XistX eşiniz abisiyle arasının açılmasından korkuyor dediğiniz gibi. Aslında her şeyin farkında. Siz o kadınla kendi aranızda çözün bence. Baktınız eşinizi aramaya devam ediyor sizde onun eşini arayın huzur bozun 🤯
XistX zaten sucun buyugu EŞ de yengesi ile karisi aarasinda kalıyor yengen kim ki ya
Leyliiiiiii peki eşin sana kapiyi gostermedi mi bende boyle YAPMAK istiyorum ama eşim diretiyor aileme saygili olacaksın diye
Tacsizkralice en komiğide o ya,hem beni sevmez sikayet eder ama evimden de cikmak istemez gelme madem
kelebekk506 sus susta nereye kadar susucam ki ben haksizliga gelemeyen yapım var buna ragmen icime ata ata sustum hep kimsenin tribini cekmek zorunda degilim burda kinlenen ben degilimki aksine karsimdaki sebep ne komik
kelebekk506 aileye ilk girdigi icin kendini kaynana pozisyonuna sokuyor benim dedigim olur benim istedigim olur diger eltilerlede ayni halde ama cidden artık eşimle sorunum yokken surekli bu kadin yuzunden bana laf soylemesinden biktim iyi davra iyi davran ,iyi davrandım daha napim alip kucagimdami sallayım yine yaranamadim sikayet ettti sorunlu ya
MonaaRosaa insallah 🤷
XistX hiç susma ezdirme kendini. Böyleleri değerli oluyor
XistX hayir büyüklükle alakasi yok kocan büyük o deyip onun ardına saklaniyor. Benim eltimde benden 1 yaş küçük aileye benden cokk onceden girmis bizim bacimiz artik diyorlar o ne yaparsa yapsin cvp vermeyeceksin diyor eşim bu kadin yuzunden 1 ay esimle küs durduk esimin umurunda olmadı. Sen ezdirme kendini koca adam olsa zaten eltin aranda kalmazdi sen agzina geleni soyle bunlara insanlik iyilik yaramiyor malesef benim de basimda var seni cok iyi anliyorum