Annafreud evet hala daha ara ara kaşınıyolar evde
Uyuz🥺
Annafreud evi temizledim neler neler yaptım geçmedi deli olduk resmen eve kaşınan kimseyi almadık ve kolanya sürdük kaşıdok kolanya sürdük geçti
Seraymesut35 ben de birçok yerde limon sürün gibisinden yazılar okudum. Bi de elma sirkesi etkiliymiş. Yani doktorun tavsiyelerini bikaç hafta uygulayalım bakalım olmadı onları deneriz
Annafreud sirke birde evin her yerini temizlerken 3 gün kendinizde keremle ve kokan bir sey var beyaz küçük yuvarlak onun adını unuttum ondan koy ve limon kolanyasıda sürün
Annafreud kullanmadığımız krem kalmadı
Seraymesut35 teşekkür ederim 🌺
Seraymesut35 naftalin mi
Annafreud valla üşenmezseniz benim postlarıma bakın birine çok detaylıca yazdım yapılması gerekenleri.
_Vega ha ondan yıkanabilir eşyalarımı yıkadım çöp poşetine koydum yıksa almayan yatak VS gibi şeyleri Bi süre dolabın ağzını açmadım eşimin ve benm kıyafetlerimi yazlıkları yıkanmıltı poşte koyup ayırdım kıslıklaroda sürekli giyilenlsri her yıkamada sıcak ütüyle ütüledim bunları yaparken doktorum kreminide sürdüm 3 gün geçmişti ama evde geçmedibkayınvalidemlerle eltim ler aynı kalıyoruz evler ayrı sofra bir oldugu için tekrar başladı bende tekrar tekrar yaptım ve hiç kaşınöadım ama evdekiler bnm yaptığımı yapmadığı için 2 yıl kaşıntı geçmedi not yıkadığın kıyafetlere naftalın koyma sadece kullanamayacağına koy
Herhangibirkullanici bakayım teşekkür ederim
Seraymesut35 çok teşekkür ederim
Annafreud rica ederim
Annafreud ben geçirdim cildiyenin verdiği losyonu akşamdan sürüp sabaah duşa girdim bir kere kullandıktan sonra geçti çok şükür
Prenssannesi size de çok geçmiş olsun. Bunu duyunca çok sevindim. Ben de kremi 2 gündür kullanıyorum. 4. Gün duş var. Umarım çabucak geçer🙏🏼
Prenssannesi ismi ne acaba? Karışım falan mı yoksa eczane ilacı mı? Benimde geceleri bacaklarım kaşınıyor çok korkuyorum bende oldum sanırım 😪
Catwoman eczaneden mi aldınız acaba?
Catwoman teşekkür ederim 🌺