Dilayyyy hiç bir tarafından kabul edilebilirliği yok zaten, hani her şeye dini katmayın falan deniyor bazen burda ama görüldüğü üzere dinimizin haram dediği şey sağlık açısından ne problemler doğuruyor. Boşuna haram denmemiş aslında. Ve cidden bunu yapan erkeklerin aşırı derecede midesiz olduğunu düşünüyorum

Dilayyyy eşimin zoruyla birkaç defa oldu. Ama bayadir izin vermiyorum. Şu sıralar yine her ilişkide istiyor. Bir şekilde ikna ediyorum yapmamak için. Ama çok istiyor.

Dilayyyy dinimizce yasak olmayan ve sağlığımıza zararlı olmadığı sürece bı sorun olmuyor her şekil yani anal seks eşimde teklif etmedi bende istemem zaten eşim istesede reddederim. Hem din açısından çok günah hem de sağlığa zararlı.

Kirpapatyasii benimki de çok istekli bunu vücut diliyle belli ediyor her ilişki de ama ben istemiyorum asla

Cicilibicili gayret ediyorum. Hatta benimde zevk alacağımı ama kendimi serbest bırakmayıp sktığım için ağrı yaşadigimi söylüyor. Ağrıyi bırakın günah boyutunu düşünüyorum ben. Karşı çıkmaya devam😂

Dilayyyy eşim bikaç seferdir bi değdiriyor oraya ama ben direk çekilşyorum hani napıyon der gibi😂istiyo merak ediyor merakına veriyorum ama haram olduğu için ben de istemiyorum

Dilayyyy biz yapmıyoruz anal onun dışında sınırımız yok herşeyi yaparız sağlık ve saygı çerçevesinde 🌸 herşeyde olduğu gibi bununda bi ölçüsü olmalı

Dilayyyy baslarda esim istiyordu ,asla istemiyorum ben yapmam da artik esim de dile getirmiyor.

Dilayyyy sadece bi kere yapmıştık ama gerçekten hiç bi artısı yok hem canın acıyor hem zevk vermiyor.

Dilayyyy Allah bişeyi haram kılmışsa boşuna kilmamıştır en başta bizi düşünüyor Rabbimiz. Allah korusun ölüme kadar götürecek derecede hastalık kaparsınız öyle pis öyle iğrenç.

Hic yapmadim hic de istemedi çünkü haram olduğunu kendisi de biliyordur zaten

2minikmucize tabiki gönülsüz oldu. Günah olan acı hissettiğim bir şey için nasıl rıza gosteririm. Es olduğu için ısrarlarına karşı koyamadim birkaç defa. Artık izin vermeyeceğim Allah’ın izniyle

Kirpapatyasii ısrar edebilir ama siz yapmayın 6 yıldır eşim oral yapmamı ister 6 yıldır dile kolay ama ben oralı da sağlıksız bulduğum için yapmıyorum demem o ki ısrar ederse etsin Allah ters ilişki yapanlara lanet okumuştur.İnsanoğlu için haram o kadar cazip ki anlamıyorum karın acı duyarken sen nasıl zevk alıyorsun