Lagerthaaa e demek ki alıngan . Erkekler sex konusuda bambaşka biri oluyorlar al gönlünü uzaklaştırma kendinden
Eşim 😔
Yokdahanelerrr teşekkürler yorum için bugün denerim gönlünü almayı
Lagerthaaa iyi canım birşey yoksa benimki bana yaklaşmayınca bende yaklaşmadım hiç soğudum bende dün yaklaştı ben istemedim bazen laftan değul davranıştan anlıyorlar
Lagerthaaa ay benim eşimde evlendiğimiz ilk günlerden beri öyleydi hep ben giderdim ama her zaman ben giderdim çocuk oldu her istediğimde uyu yat dinlen ben seni düşünüyorum bla bla diye beni hep itiyordu o zamanlardan beri bende gitmiyorum soğudum çünkü şimdi en iyi ihtimal 2 haftada ya da haftada 1 oluyor 4 senelik evliyiz oğlum 2 yaşında bu arada
Deleted3441 aynen öyle bacim
Arbuk33 libidosu düşük olabilir eşinin canım benimde öyle çünkü 😓
Arbuk33 karşındaki seni istemeyince soğuyor insan artık benim canım bile istemiyor
Deleted3441 kesinlikle öyle ,çok afedersiniz ama ona gideceğime mast. Yapayım daha iyi diyorum çoğu zaman
Lagerthaaa sende üzülme kuzum bu da imtihan işte kimseyede anlatamıyor insan ama kendini kadın gibide hissetmiyorsun ama kendi kendimizi yıpratıyoruuz
Arbuk33 aynen öyle
Lagerthaaa hic bir erkek kan gorunce devam etmezki tiksinir yani onlar bizim gbi degiller sonucta.kendi kendini rahatlatmistir mutlaka.her sefernde kan geliyorsa yaklasmak istemiyordur ustune gitmeyin bence doktora gidin
Arbuk33 aynen öyle ama konuştuk bakalim bundan sonra ikimizde ertelemicez birbirimizden beklemicez bakalm uyuyacak mi dediklerine
Trendyol yok bacım eşim tiksinmez ki doğumdan sonra o yaptı pansumanımı o kadar kan gördü hiç tiksinmedi o günde tiksinmedi ama canin acidimi diye sordu bende yo dedim korktum dedi bıraktı sonra da gelmedi bidaha