Kızlar bugün basladım spora ergin kırbacın videolarını izleyerek spor harektlerini yaparak zayıflayan oldu pek dogru yazamadım siz anladınız anlamayan anlayanlara anlatsın yazım hatam icin simdiden özür dilerim😂😘💙
Ergin kırbaç zayıflama kızlar
Burada bir kisi yapip cok yararini gormustunhatta onceki sonraki foto atmisti. Bi gazla vnde basladimkizim(17aylik)karnima oturmaya baalyinc birkmistim. Yarin yine basliyim aklima gelmisken
Limonlupopkek ayy hadi insallah bende görürüm faydasını siz yaptıgınız dönem bi degisiklik oldu mu uzun süreli mi yaptın
Ozge49595 ewet oldu. Ablamla benim boyum ayni o bnden 6 kilo fazla olmasina ragmen bnm vucut olculerim ablamdn fazlaydi. Kisa sure yapmis olmama rağmen cok guzel incelme gordum.👍
Limonlupopkek ayy hadi insaşlah bende faydasını görürüm
Ozge49595 daha önce bir videosunu bir süre düzenli yaptım ve sadece 4 kg vermeme rağmen çok güxel fark olmuştu kesinlikle tavsiye ederim
Ozge49595 Kuzum düzenli şekilde yaparsan xok çöm faydasını görürsün 18 kg verdim ben ergin kırbaç la tabi aralıklı oruç ile birlikte. Kesinlikle çok çok iyi işinde adam 👍
Ozge49595
4 aydaki sonuç bu bende 💕
bittercikolata Ay maşallah ❣️ çok güzel vermişsiniz fiziğin çok güzel olmuş
Ozge49595 bi ara yapıyordum her yerim ağrıdı ilk gün🤣
Eylemkaya07 Çok teşekkür ederimm canım benim, gerçekten güzel bi değişim oldu, darısı pes etmeyip istikrar ve azim gösteren bütün arkadaşlarımın başına inşallah 🥰❤
bittercikolata Ücretli olan spor uygulamasına mı katıldınız yoksa youtubeden kendiniz mi yaptınız. Süper olmuş fiziğiniz bu arada maşallah🌸