• Spor
  • Ergin kırbaç zayıflama kızlar

Ayysssn Yok kendim yaptım youtube taki videolarını, online danışmanlık almadım 🙈 teşekkür ederim bu arada çok sağolun 🥰🙏

Ozge49595 Adam kilo verme sürecindeki süslü kelimelerden ziyade gercekleri yuzune tokat gibi yapıştıyor. Dogru kişiyi secmissin yani 😁 Ben ilk kizimda cok kilo aldim 96 kilo oldum. Ergin kirbacın da icinde oldugu bir cok hocanin antremanlari ile 30 kilo verdim sarkmadan 🥰 Sana tavsiyem kilo verirken sporu aksatmaki vucudun sarkmasin. Birde fitdilek var ona da bakabilirsin. Didem fitness

bittercikolata ay süpersin ya maşallah 🌸 ama iyi dayanmışsın çok zor istilrarlı olmak önemli😂

Ozge49595 baya oldu burda okumustum yine bi arakadas zayiflams bu hocanın sporlariyla hatta foto falan da atmisti cok guzel olmus. Ozamanda dedm bnde baslicam diye ama olmadı. Simdi yine aklıma düstü bak 😂

Esmerkiz39 didem fitness i bnde takip ediyorum begeniyorumda 3 sezeryan yaptı ama karın germe ameliyatı da oldu buna anlam veremedim 😒

Esmerkiz39 kuzum aralıklı oruç şeklinde beslendim ama sağlıksız olan herseyi hayatımdan çıkarmıştım o 4 Ay boyunca, sonra hedefime ulaşınca öğünlerimi ekledim az az da olsa pilav, makarna vs. Cok teşekkür ederim Bu arada 🥰❤

Ayysssn aralıklı oruç şeklinde beslendim sabah uyanınca 2 bardak su içip açılana kadar çay, kahve, su. Saat 12 gibi kahvaltımı yaptım ama ekmek yemedim ,yumurtam, bol yeşillik, peynir hep vardı tabağında. Beden de yulaf yedim kahvalti olarak. Sonra 1 tane ara öğün yaptım Türk kahvesi yanına içine fidtik ezmesi koyduğum hurma ve azcik kuruyemiş ile ya da bazen bitter cikolata ile. Akşam da en geç 7de yemeğimi yemiş oldum yine ekmek, pilav, makarna yok baklagil, tavuk, sebze yemeği ne varsa yanına bol salata ayran falan. Sonrasında kalorili plan hicbiseyi tüketmedim yatana kadar yine sadece çay su, kahve. Gun içinde 1 yeşilcay 1 kiraz sapı ya da mate çayı içiyorum. Hala da beslenme bu şekilde 2 sene geçti üstünden ama bu şekilde beslenmek vücuduma çok faydalı. Spora gelince haftada 6 gün bazen 7 gun yaptım yalan yok, zorlandım mi evet çok zorlandım hele en başlarda kilodan ve hamlıktan dolayı hareketleri yaparken kendimi yavru fil gibi hissediyodum ama aynaya baktıkça değişimi gördükçe motive oldum ve devam ettim❤🥰 teşekkür ederim bu arada❤🙏

bittercikolata Evet bende asla paketli ürün yemedim. Aralikli oruç yaptim ama basmati pilav, yulaf, fistik ezmesi hassas noktam. Onlari çok yedim 🙊 Hedefim azaltıp karın kası yapmak. Senin fiziğine de bayildim maşallah tekrardan azmine 🥰💜

Mavisim20 Sarkma bir rahatsizlik daha once sporla defalarca basarmis biri kendisi. Alaninda uzman bana göre. Sarkan deri, sarkan meme sporla beslenmeyle geçecek seyler degil. Karın gerdirmesinin sebebi altta sallanan ölü deri için. Kadının hala dahi deli gibi spor yaptigini görüyorsundur. Elinde olsa spor eğitmeni sporla hallederdi o deriyi 😅 Dediğim gibi onceki halleride var basaramadigindan değil o sarkan derinin tek çaresi ameliyattır. İstedigin kadar karnini gerdir spor olmadan karın kası yapamazsin mesela. Yersen eski haline döner 😊

mamacita gider tabiki ben de sezeryan oldum ve inan sezeryan göbeği gitmez falan gibi hikayelere aldırış etme gayet te gidiyor kaslar ortaya çıkıyor 🥰