Yasak_elma Akrep Bayılıyorum o karaktere tam olmak istediğim kadın tiplemesi😎😎💃O diziyi hala izliyorsam yıldızdandır🤗
Akrep Yasak_elma ben hep kaçırıyorum ya 😂🤦🏻♀️ Sonradan izlemek daha keyifli geliyor reklam falan olmadığı için.. ama en son ne zaman izlediğimi unuttum desem yeridir 😂🥲
Yasak_elma Akrep Aman izleme zaten eski tadı yok ite kaka ilerletiyorlar.Izleyende Yıldızla Ender icin izliyor zaten .Yakında final yapar diye düşünüyorum😀😀
Yasak_elma Akrep Ay sorma kızda güzel olsa bari😒Yıldız onun yüzünden ikinci kez aldatılmış oldu güzelim kadın😏😒
Yasak_elma Akrep Ay ben yazacaktım neticede sümüklü eylül diye ama vazgectim çünkü yıldızda pis yedilinin sümüklü günçiçeği😂
incilikaftan Yorumcuanneniz çok güzel kan dalak vücut ısıtıp alevlendiririm😂😂❤️ Bak beni gece gece mutlu ettin yavru.
Polyannacilik @Ask_hosmus @Deleted16 @Yorumcuanneniz @Akrep @Yasak_elma ay daha bı sürü var topunuzu seviyorum bacimlar aklıma gelenler bunlar digerlerin kullanıcı adları hemen aklıma gelmedi , seviyorum kızlar sizi , iki makara yapıp yorumlarına baktığım ve sevdiğim kişiler 🍀🥳🥳
Yasak_elma Polyannacilik Kız ben senide ekleyecektim ya unuttum aşko valla bian insanın aklına takır takır gelmiyorki.Kimbilir daha kimleri unuttum pöff🙄Buarada bende senin yorumlarını seviyorum canım.Tesekkürediyorum🤗😙
Polyannacilik Yorumcuanneniz aaa vallami hapy kidstede çok okuyordum yorumlarını fazla yaraticisin 😂😂😂😂
Lavanta123 @2bebelianakurt Ben burda yeniyim pek kimseyi tanımıyorum. Sadece iki kişi var onları etiketliycem 🤭 @Yorumcuanneniz @NaimeYilmaz 😍🌺