Lavanta123 Aayyssee peygamber efendimiz bile buyurmus özelinizi kimseyle paylaşmayın 2 3 yaşına gelen çocuklarınızın odasını bile ayırın yatak odanızda yaşanan orda kalır. Birinin anlatınca size hoş geliyo galiba. Siz o kişileri uyarmak yerine isteyen anlatır diosunuz. Sizin için sorun yoksa oda sizin ayıbınız. Ne diyim artık. Hayırlı geceler.
Lavinia_ deleted77 benim bir unutamadığım abla var şu domates kabuklu olan asla unutamıyorum sayesin de domates den tiksindim bir süre 😂 ekran resmi alıb her anal postuna atmak istiyorum 😂
Aayyssee Marbled ee o zaman neden boş yazıp laf kalabalığı yapıyorsun bak cevap vermemişsin istememişsin ne güzel
Marbled TombulHatun Benzer bir yorum görmüştüm. Kimin fotoğraf atmaya cesareti var falan yazmıştı hatta 😄
Marbled TombulHatun Aynen. Şu an yazarken ben utanıyorum ama “Taş gibi oluyor” falan yazmıştı. 😄😄 Cinsellik konuşulsun tamam da bir sınırı olsun ya. 🤦
TombulHatun Marbled yani bence de bi sınırı olsn konuşulsn bende konuşrm yeri gelir ama tutup ya kaç cm yok taş gibi tövbe ya 🤦♀️😂 hangi amaçla yazılıyor ben çözemedim 😂😂
Polyannacilik Marbled yok bacim sınır falan hak getire , en ince ayrintisini öğrenmek isteyen arkadaşlar var , bende sok oluyorum bazen bı gün bı penis fotoğrafı atıp hadi kiminki daha büyük atinda görelim dicekler diye korkuyorum😆
Lavinia_ deleted77 şimdi post açanların bazıları cevab bile vermiyor kaldı ki eğlenceli post açılacak