Marbled TombulHatun Benzer bir yorum görmüştüm. Kimin fotoğraf atmaya cesareti var falan yazmıştı hatta 😄
Marbled TombulHatun Aynen. Şu an yazarken ben utanıyorum ama “Taş gibi oluyor” falan yazmıştı. 😄😄 Cinsellik konuşulsun tamam da bir sınırı olsun ya. 🤦
TombulHatun Marbled yani bence de bi sınırı olsn konuşulsn bende konuşrm yeri gelir ama tutup ya kaç cm yok taş gibi tövbe ya 🤦♀️😂 hangi amaçla yazılıyor ben çözemedim 😂😂
Polyannacilik Marbled yok bacim sınır falan hak getire , en ince ayrintisini öğrenmek isteyen arkadaşlar var , bende sok oluyorum bazen bı gün bı penis fotoğrafı atıp hadi kiminki daha büyük atinda görelim dicekler diye korkuyorum😆
Lavinia_ deleted77 şimdi post açanların bazıları cevab bile vermiyor kaldı ki eğlenceli post açılacak
Lavanta123 Lavinia_ ayy evet yaa happ kids te çocuğumla ilgili post açınca cevap veren olmazdı. Ama açılan potlar ilişki kaynana elti görümce vs olunca sabaha kadar oturup yazanlar oldu.😬😬😆
Lavinia_ deleted77 cidden bazen üşenmeyib yazıyorsun yardımım dokunsun diyorsun beğenib geçiyor 🤦🏻♀️ çok sinir oluyorum harbiden
Marbled TombulHatun Seks skoru tutuluyor artık bunu düşünüyorum. 😄 Kimisi de buradaki konuşmalardan gaza geliyor bence.