Asyasel ilk çocuğunuz sanırım nasıl ki ilk defa annelik duygusunu tadıyorsanız oda ilk defa baba oluyor bırakın o duyguyu yaşamasına izin verin hani özellikle elinden almanız kesinlikle hoş değil.
Eşimin tartisma çıkardığı konu
Minikkus975 anlatamıyorum sanırım evet ilk çocuğumuz bırakıyorum tabikide oda taşıyor ayirca hevesi varsa insan içinde değil evde ilk önce yapsın gösteriş için değil şuan konuya bakışınız çok farklı bebeğimi babasından kiskancak değilim
Asyasel kıskandığınızı söylemedim ki öyle olduğunuda düşünmüyorum bebeğinize gösterilen ilgi kucağınızdan alınması hoşunuza gidiyor evet güzel birşey. Aynı şeyi yaşamayı eşinizde istiyor biraz daha masumane yaklaşabilirsiniz
Asyasel ikinizinki de ceviz kabugunu doldurmaz cok üzücü
Asyasel Erkeklerin beyni büyümez boşuna böyle bişey bekleme😏😏
Asyasel Ya aslında bir kıskançlık yok gibi. Sanırım eşin sana daha öncesinden bu konuda kırılmış buda patlama noktası olmuş olabilir. Bende çocuğumu kimsenin kucağına vermek istemiyorum. Kayınvalidem ne zaman gelse kucağımdan çekerek almaya çalışır aşırı sinir oluyorum.
Ucansupurge ya aslında misafirlige daha girerken veririm çocuğu ( bende sevmem ama öyle kıskançlık ta yapmam ) eşim olayı fazla büyüttü
Asyasel Ya aslında kıskançlık değil de bu dönemde insanların kucağına vermem. istemiyorum belki hasta belki değil neden sap sup öpsün çocuğumu 😱 bencede eşiniz biraz büyütmüş 🤷🏻♀️
Ucansupurge bencede 🤷