Elift PinarKol senle kimse dalga gecmedi o dalga değil sen benimle dalga geçtim Allah belanı zaten vermiş dedim bunun karşılığı bedduaysa sana döner cicim
PinarKol Elift seni Rabbim e havale ediyorum o seni ıslah etsin. Sana en sevdiğim dua yı - beddua yı söyleyeyim 😊 Rabbim herkesin kalbine göre versin 😊 Çok severim bunu Kimine dua kimine beddua dır 😉
Elift Duyguahin sen kullaniyorsun sanırım ilaç yazık kıyamam sana Allah'a şükür ihtiyacım yok . Paronayaksin sanırım biseyler üretip hakkımda yorum yapıyorsun mutlu değilsin falan cahil cuhela
PinarKol Elift beddua etmiyorum kimin arkasından dalga geçiyorsan kötü konuşuyorsan sana dönsün diyorum bu kadar ;) Neden bu kadar telaş ettin ki ayrıca :)
PinarKol Elift ayrıca insan ol falan ayıp oluyo. Ne sana kötü bişey söyledim nede hakaret ettim. Asmin e çok eğleniyorum yürü be dedim sana bişey dediğim yok. Yarası olan gocunuyor demek
PinarKol Elift sende diyorsun işte yürü asmin demişim gaz vermişim niye bu kadar dokunuyor ki sana 😊 dur sana da söyleyeyim yürü be elif kim tutar seni 😊
PinarKol Elift o zaman asmine yürü be dediğimde neden sinirlendin. Seni tutmadım diye mi 😊 kıyamam 😊 üzülme diye sana da söyledim yürü be diye yine beğenmedin 😊desek kabahaaat demesek yine kabahat 😊 bi yaranamadım elif be sana
PinarKol Elift bende onu diyorum sana laf sokmamışken bana sardın senin adını dahi kullanmamıştım oysa ki 😁😁 sarıcak yer arıyordun ben çıktım karşına 😁😁 ama sana tavsiyem uğraşma benimle. Kötü niyetle söylemiyorum ama başın ağrımasın yani. Sen bilirsin 😊
PinarKol Elift en ahlaklı ve en namuslumuz sensin. En edepli en hayalı en Saliha eşte sensin. Harikasın elif 😁
Elift PinarKol bak anlaşılıyor demekki herkesin ahlaki edebi insanlığı. Sırf şu uyuz duygu müdür nedir arkadaşlarım onun konuşuyordu edepsiz diye onun için üye oldum hakikatende öyleymiş