Elift PinarKol senle kimse dalga gecmedi o dalga değil sen benimle dalga geçtim Allah belanı zaten vermiş dedim bunun karşılığı bedduaysa sana döner cicim
PinarKol Elift seni Rabbim e havale ediyorum o seni ıslah etsin. Sana en sevdiğim dua yı - beddua yı söyleyeyim 😊 Rabbim herkesin kalbine göre versin 😊 Çok severim bunu Kimine dua kimine beddua dır 😉
Elift Duyguahin sen kullaniyorsun sanırım ilaç yazık kıyamam sana Allah'a şükür ihtiyacım yok . Paronayaksin sanırım biseyler üretip hakkımda yorum yapıyorsun mutlu değilsin falan cahil cuhela
PinarKol Elift beddua etmiyorum kimin arkasından dalga geçiyorsan kötü konuşuyorsan sana dönsün diyorum bu kadar ;) Neden bu kadar telaş ettin ki ayrıca :)
PinarKol Elift ayrıca insan ol falan ayıp oluyo. Ne sana kötü bişey söyledim nede hakaret ettim. Asmin e çok eğleniyorum yürü be dedim sana bişey dediğim yok. Yarası olan gocunuyor demek
PinarKol Elift sende diyorsun işte yürü asmin demişim gaz vermişim niye bu kadar dokunuyor ki sana 😊 dur sana da söyleyeyim yürü be elif kim tutar seni 😊
PinarKol Elift o zaman asmine yürü be dediğimde neden sinirlendin. Seni tutmadım diye mi 😊 kıyamam 😊 üzülme diye sana da söyledim yürü be diye yine beğenmedin 😊desek kabahaaat demesek yine kabahat 😊 bi yaranamadım elif be sana
PinarKol Elift bende onu diyorum sana laf sokmamışken bana sardın senin adını dahi kullanmamıştım oysa ki 😁😁 sarıcak yer arıyordun ben çıktım karşına 😁😁 ama sana tavsiyem uğraşma benimle. Kötü niyetle söylemiyorum ama başın ağrımasın yani. Sen bilirsin 😊
PinarKol Elift en ahlaklı ve en namuslumuz sensin. En edepli en hayalı en Saliha eşte sensin. Harikasın elif 😁
Elift PinarKol bak anlaşılıyor demekki herkesin ahlaki edebi insanlığı. Sırf şu uyuz duygu müdür nedir arkadaşlarım onun konuşuyordu edepsiz diye onun için üye oldum hakikatende öyleymiş
Duyguahin Elift demek benim için üye oldun. Haset kıskanç. Arkadaşların da sen de kudum kudum kuduruyosunuz daha da beter olun. Çatlayip patlayin hasetinizden.