Belada genellikle derler ya ruslar yada yabancılar sexe düşkün boşalmakta sorun yaşamayan falan ama bende de hep bu sorun oldu anlamında söyledim 😅

Belada boşalmaktan ötesi yok aynen 😂 fışkırmıyor bişeyler neyse böyle de iyi diğer türlü yatak batmazmıydı 🙄😬

Mela az önce onu dedim zaten yukarıya bak görürsün napıcaz fışkırtıp da sonra ortalık temizle işin yoksa diye😂

Belada aaa görmedim 🙈 hepsine yetişemiyorum bildirimin düştüğü kadar. Ama doğru bi zevk uğruna heryer batmış ardından bide onu temizle ahh bi de beben varsaaaa yandın zaten 😂🤯

Asmin ben daha bugün yaşadım bu arada ilk kez kocam boşalttı beni bugün seks esnasında harika bir duyguymuş 😍

Asmin normalde seksten sonra o işe gittiğinde o yokken mastürbasyon yaparak boşalıyorum fışkırma oluyordu ama bugün ilk kez seks esnasında oldu. O da şaşırdı kaldı ne oluyor böyle diyo dedim boşaldım 😄

Mela ben ediyorum boşaldıktan sonra ki ilişki daha verimli geçiyor hatta

Mela nasıl batıyor bir bilsen. Sonra kalkıp çarşafların hepsini değiştiriyorum takım olucak diye tutturuyorum komple değiştirmeyle uğraşıyorum. İş çıkıyor hiç yokken

Sln_sale bir haftadır kötüyüz bugün barışmamızın adına ilişkiye girdik. Tatmin oldun mu