PinarKol Asmin ben daha bugün yaşadım bu arada ilk kez kocam boşalttı beni bugün seks esnasında harika bir duyguymuş 😍
PinarKol Asmin normalde seksten sonra o işe gittiğinde o yokken mastürbasyon yaparak boşalıyorum fışkırma oluyordu ama bugün ilk kez seks esnasında oldu. O da şaşırdı kaldı ne oluyor böyle diyo dedim boşaldım 😄
PinarKol Mela nasıl batıyor bir bilsen. Sonra kalkıp çarşafların hepsini değiştiriyorum takım olucak diye tutturuyorum komple değiştirmeyle uğraşıyorum. İş çıkıyor hiç yokken
Belada Mela aynen bide bebem var zaten bütün gün onun arkasını toparlıyorum bide kendi fışkırtımı toparlayamam 😂
Gamze88 Esmerim sırrını bizede söyleseniz 😍paylaşmak cok güzeldir böyle şeyleri 😅bende neden olmuyorrrrrr ,su haznem mi küçük🥴🥴
Esmerim Gamze88 Vallah canım anın tadını çıkarıp kendimi o ana odaklıyorum ve zevke geliyorum bende rahatlıyorum bir bakmışım fışkırıyo 🤣🤣 Anlatılmaz yaşanır 🤪
Busramiran Esmerim benimde benimdee hatta izlemeyi çok seviyor r benimki sular gibi akıyor kendimden geçiyorum ve asla dizginlemiyorum kendimi onuda devam et diyorum o devam ettikçe her yerimize akıyor