Mela Belada boşalmaktan ötesi yok aynen 😂 fışkırmıyor bişeyler neyse böyle de iyi diğer türlü yatak batmazmıydı 🙄😬
Belada Mela az önce onu dedim zaten yukarıya bak görürsün napıcaz fışkırtıp da sonra ortalık temizle işin yoksa diye😂
PinarKol Mela nasıl batıyor bir bilsen. Sonra kalkıp çarşafların hepsini değiştiriyorum takım olucak diye tutturuyorum komple değiştirmeyle uğraşıyorum. İş çıkıyor hiç yokken
Mela Belada aaa görmedim 🙈 hepsine yetişemiyorum bildirimin düştüğü kadar. Ama doğru bi zevk uğruna heryer batmış ardından bide onu temizle ahh bi de beben varsaaaa yandın zaten 😂🤯
Belada Mela aynen bide bebem var zaten bütün gün onun arkasını toparlıyorum bide kendi fışkırtımı toparlayamam 😂
PinarKol Asmin ben daha bugün yaşadım bu arada ilk kez kocam boşalttı beni bugün seks esnasında harika bir duyguymuş 😍
PinarKol Asmin normalde seksten sonra o işe gittiğinde o yokken mastürbasyon yaparak boşalıyorum fışkırma oluyordu ama bugün ilk kez seks esnasında oldu. O da şaşırdı kaldı ne oluyor böyle diyo dedim boşaldım 😄
Gamze88 Esmerim sırrını bizede söyleseniz 😍paylaşmak cok güzeldir böyle şeyleri 😅bende neden olmuyorrrrrr ,su haznem mi küçük🥴🥴