18 yaşındayım...
Evliyim 1 kızım var 6 aylık eşimi çok sevdim ailemi karşıma aldım evlendim kızlığımı bozmuştu nisanliykende dövdü beni ama bırakamadım ona mecburmusum gibi hissettim herzaman kendimi evlendim çok sevdim zaten evlendiğinde 4 aylık hamileydim başka şansım yoktu hamileyken şiddet gördüm hem ruhsal hem fiziksel özgüvenim kalmadı hep dalga geçti benimle oran kötü buran yamuk kaynanmla bir oturuyorm o ayrı mesele evlendik 2. Ayında aldattı beni oruspuya gitti zaten doğum yaptım 2 haftalikti kızım lohusa halimle dayak yedim hastane odasında sezeryan doğum yapmışım bu çocuk aç emzir şunu diyip üstüme yürüdü o halimle ağladım saatlerce kızımı 3 ay emzirebildim üzüntüden sütüm kesildi ya ben canıma kiyicam yada o beni oldurucek gece giriyo yatağa işini görüyor dönüp arkasını yatiyo sarilmiyo opmuyo 1 kere seni seviyorum demiyo ben hep beni seviyomusun ben guzelmiyim beni opsene diyorum çok yoruldum hep küfür ediyo bagiriyo belkide bu son sözlerim son göz yaşlarım belkide bu son haykirisim kimsem yok bu kalabalığın içinde okadar ceresiz okadar yanlızım ki canım çok yanıyor umarim başka canlar yanmaz hakkınızı helal edin uzun oldu yüreğimin yangınını ölüm dindirecek biliyorum gücüm kalmadı.

Rengloji Canım çok üzüldüm yazını okuyunca lütfen bu şiddete daha fazla katlanma bu ülke çok fazla kadını bu uğurda kaybetti seni kurtaralım .Alo 183 hatti var ucretsiz arayip yardim alabilirsin.Aile ve sosyal destek hatti.

Rengloji sacmalama senin bir evladin var o evladini nasil birakip gideceksin kocam kotu diyorsun evladini nasil ona birakabilirsin kendine gel kadin siginma evleri var polis var hersey var artik yardim istiyebilirsin ve sakın korkma hep güçlü ol hep güçlü kal hem kendin için hem evladın için ondan değerli hiç bisey yoktur hayata biz bu kadar kadin cocuk sahibi olamiyorken sen canina kiyip gidiyosun yapma kizini düşünüyorsan yapma aklını basina topla biliyorum kolay değil ama kızını bırakma çabala al kızını kadın sığınma evine git çalisirsın sakın yapamam deme yaparsın çünkü

Rengloji Peki Annen kimsen yokmu
    Ve sakın saçmalama küçücük yavrun var arkanda onu bırakıp nasıl gidiceksin
    Çok üzücü hayat hikayen var nişanlıykende dayak yemişsin ozamandan belliymiş keşke bıraksaydın nişanlıyken
    Yaşında daha küçük kocan olıcak o herif kaç yaşında ve neden seni dövüyo ki aciz insanların işidir dövmek elleri kırılsın sakın kötü şeyler düşünme ve yapmada evladını düşün
    Polise sığın hiç olmazsa hiçmi kimsen yok canım ya çok üzüldüm Allah yardımcın olsun 🙏

Rengloji Sen kendini öldürüp kurtulcaksın peki kızın nolcak? Madem ki böyle çıkmazdasın ölmekten önce devletin imkanlarını dene kötü durumda olduğun aşikar ama böyle bir durumda çocuğuna yaşatmayı düşündüğün şey tek kelime bencillik..

Rengloji sakın sakın saçmalama sen bir annenin ve 20 Li yaşlara geldiğinde bu düşüncelerinden utanıcaksın çocuğun var senin boşanma davası aç boşan kimsen yoksa sığınacağın bir yer yoksa kadın sığınma evlerine git lütfen çocuğunu al ve Kasım sığınma evine his devlete git başvuru yap dulluk maaşı sana küçük bi ev bulurlar çozüm çok

Rengloji sakın öyle bişey yapma bebeğinin sana ihtiyacı var sevgine kokuna merhametine ihtiyacı var onu bir zalimin eline mi terkedeceksin onunla kal sen ona dayan o sana dayansın gözlerinin içine bak bebeğinin. Onun o masum sevgine muhtaç sevgi dolu bakışları herşeye bedel herşeye rağmen güzel yapma lütfen

Rengloji sonum emine bulut diyorsun emine bulut ölürken kızının halini gördün mü anne lütfen ölme diyordu kızın büyüdüğünde keşke annem olsaydı diyecek ölümü göze alıyorsun devlete sığınmayı neden göze almıyorsun devlet bunun için uygulama bile yaptı kendini öldürmeyi aklından çıkar bi plan yap daha hayatın başındasın

Yani neydi şimdi bu duşundum kaldim 🤷🏼‍♀️

Rengloji canım senin kızın var. Boşa o serefsizi sığınma evine yerleş git bir yerde çalış