Gamze2212 merhabalar hoş geldin benimde adetim 26 insalah hakımızda hayırlısı

Gamze2212 inşallah canım olur senın hayırlısıyla benımde reglıö gecıktı 2 gün 1 nci günde aşırı derecede belım ve kasıklarımda batma oldu baya rahatsız oldum kan gelır dedım gelemdı bende beklıyorum çok hecanlıyım gerçekten şuan bieşyim yok ama ogun sağ kaşığım inanılmaz ağrıdı böyle olupta hamıle olan varmı acaba ❤️🙏🏻Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Gamze2212 ne yapıyorsun var mı belirti üstünde geçen ay gerçi tüm belirtileri yaşadım ama değilmişim bu ay da varla yok arası ondan belirti olsa bile ona yormayacağım bakalım bekleyip göreceğiz :)

sudemsu valla 2 gündür bulantım var sabahları bıraz önce balık yedık gene bulandı midem

Gamze2212 bulantı için çok erken değil mi acaba 🤭 ama inşallah erken başlamıştır inşallah gebesindedir hayırlısıyla ama şaşırdım şuan bayağı :)

Benmde 14 şubat yumurtlama adet tarihimde 1 mart bakalım her ay hüsranla geçiyo inşallah bu ay olur

masumperi bakalım bu ay da beklemeyelim ki üzülmeyelim diyeceğim de illa ki bir acaba mı diyorsun ama inşallah hayırlısı olur hakkımızda

Benim daha 5 gün var bugun sırf meraktan bi test yaptım silik halde ama yinede net göründü emin olmak için 4 ayrı test daha yaptım onlarda da sonuç aynı pazartesi kan vereceğim bakalım inşallah vardır

BlackandBlack test vermişsin pardon sevindim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim 😊 adetinden kaç gün önce kan verdin ve kaç çıktı beta hatırlıyor musun peki

sudemsu yarın 9 da randevum ozaman vereceğim.evdekilerde pozitifte kan sonucunu bi elime alsam tamam oldu işte diyeceğimde yinede heveslenmemeye calisiyorum.az once evde yine yaptım pozitif eşim artık yeter hergun evde test yapıyosun nezaman inanıcan diyo 😄

sudemsu bir de beni korkuttular kist oldugunda evdeki testlerde pozitif çıkarmış cok sevinme belkide kist var ondan hepsi pozitif çıkıyor dediler, iyice sinirim gerildi valla denecek şey sanki bu, bi yarın olsada öğrensem