Kızlar öncelıkle herkese merhaba 😄burada yenıyım ve ılk post 😃😄bu ay ıcın gebelık planladık 10 11 Şubat yumurtlama günümdü bugün yanı 12 Şubat çatladı yumurta 3 gün duzenlı bırlıktelık yaşadık benım durumlar böyle adet günü 26 sı 13 gün var sizler ne alemdesınız 😄😄😄😂

Gamze2212 inşallah hamile kalırsın 🙏🏻menim reglime 2 3 gün kaldı ve çok heyecanlıyım test yapmamak için zor tutuyorum kendimi 😂inşallah bende hamileyimdir bu heyecanım boşa çıkmaz allah bekleyen herkese nasip etsin😌🙏🏻🤲🏻

Gamze2212 inşallah güzel haberi alırsın.ben bu yumurtlamada şansa covid oldum sadece 2 günü değerlendirdim bu ay olacağını pek sanmıyorum ama inşallah olur regl 6 gün var merak ediyorum.

Gamze2212 inşallah nasip olur bende beklemedeyim reglıme son 1 gün inşallah yine hayal kırıklığı olmaz rabbim bana da anne olmak isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🌺🤲🏻Anne olmak istiyorum 🥺

Gamze2212 aynısı benim de 11 Şubat pik 12 Şubat çatlama normalde adetim de beklenen 27-28 Şubat 😍

Gamze2212 merhabalar hoş geldin benimde adetim 26 insalah hakımızda hayırlısı

Gamze2212 inşallah canım olur senın hayırlısıyla benımde reglıö gecıktı 2 gün 1 nci günde aşırı derecede belım ve kasıklarımda batma oldu baya rahatsız oldum kan gelır dedım gelemdı bende beklıyorum çok hecanlıyım gerçekten şuan bieşyim yok ama ogun sağ kaşığım inanılmaz ağrıdı böyle olupta hamıle olan varmı acaba ❤️🙏🏻Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Gamze2212 ne yapıyorsun var mı belirti üstünde geçen ay gerçi tüm belirtileri yaşadım ama değilmişim bu ay da varla yok arası ondan belirti olsa bile ona yormayacağım bakalım bekleyip göreceğiz :)

sudemsu valla 2 gündür bulantım var sabahları bıraz önce balık yedık gene bulandı midem

Gamze2212 bulantı için çok erken değil mi acaba 🤭 ama inşallah erken başlamıştır inşallah gebesindedir hayırlısıyla ama şaşırdım şuan bayağı :)

Benmde 14 şubat yumurtlama adet tarihimde 1 mart bakalım her ay hüsranla geçiyo inşallah bu ay olur

masumperi bakalım bu ay da beklemeyelim ki üzülmeyelim diyeceğim de illa ki bir acaba mı diyorsun ama inşallah hayırlısı olur hakkımızda

Benim daha 5 gün var bugun sırf meraktan bi test yaptım silik halde ama yinede net göründü emin olmak için 4 ayrı test daha yaptım onlarda da sonuç aynı pazartesi kan vereceğim bakalım inşallah vardır