Merhaba arkadaşlar bir senedir üç ayda bir doktor kontrolüne gidiyorum göğsümde kistten dolayı gittiğim doktor alanında çok iyi randevu bulmak zor bulsamda saatinden iki saat geçiyor çok dolu öyle iyi doktor ama dün gittiğimde sekreter ismimi söyledi kapıda bekle alcam şimdi seni dedi Allah’m doktor nasıl bağırıyor bana o kadar insanın içinde bi defol git ya görmeyeyim seni otur kapının önünde durmayın diye sekreter dedi dedim hayır bekleme git surdan otur dedi bu arada bana gıcık gitcek bi olay yaşamadık yani zaten çok sert birisi neyse dün girdim ama kalabalıkta rezil oldum yani suçum yokken bağırdı bana üç ay sonra gel dedi gitmesem mi acaba diyorum sizce gereksiz gurur mu yapıyorum siz olsanız gider miydiniz bi daha

Lavinia_ Etmedim canım genelde öyle çok ters ben içeri girdiğimde adamın biri geldi ona da böyle şeyler için sabahtan gelin inanın bu saatte hiç cekilmiyorsunuz dedi azarladı alanında en iyi herkes onu öneriyor kalabalık falan ama bende ölsem gitmeyeyim bari diyorum çok kötü oldum herkes bana baktı

eternallove bence direkt şikayet etmelisin doktoru. Görevini yapmak zorunda hastalara hakaret etmek ne demek? 🙄 Belki karşısındaki meme kanseri bir hastaydı, modu nasıl düşerdi hiç düşünmüyor mu acaba 🤦‍♀️

eternallove Başka birine kızıp o sıra sana bağırmış , sinirini senden çıkarmış olabilir .Ama dediğin gibi bana herkesin içinde öyle bağıracak ben gidemezdim heralde bi süre

valla ben bu doktorlari anlam vermeiyorum ya isinin hakkini vermiyorsan cek git ya aldigi para da helal olmuyor ki gercekten guzel guzel konussa ya hani diyorlar ya neden siddet var doktorlara diye gercekten boyle insanlar hak ediyor diyorum

Mirinda dün bile o lafın üstüne istemeyerek girdim keşke çekip gelseymisim🙄

ikioglananasi Sekreteri de dedi ben dedim ona bekle diye hala bağırıyor üstüne sinirim bozuldu gerçekten ama bişey demedim yinede bida gitmem sadece

Kuzulkurt Ben sadece sekreter çağırdı dedim usulca kızda ben çağırdım onu dedi yinede oturdum çağırınca girdim bide üstelik gerçekten kendimi savunmadim hiç 🙄