eternallove Başka birine kızıp o sıra sana bağırmış , sinirini senden çıkarmış olabilir .Ama dediğin gibi bana herkesin içinde öyle bağıracak ben gidemezdim heralde bi süre

valla ben bu doktorlari anlam vermeiyorum ya isinin hakkini vermiyorsan cek git ya aldigi para da helal olmuyor ki gercekten guzel guzel konussa ya hani diyorlar ya neden siddet var doktorlara diye gercekten boyle insanlar hak ediyor diyorum

Mirinda dün bile o lafın üstüne istemeyerek girdim keşke çekip gelseymisim🙄

ikioglananasi Sekreteri de dedi ben dedim ona bekle diye hala bağırıyor üstüne sinirim bozuldu gerçekten ama bişey demedim yinede bida gitmem sadece

Kuzulkurt Ben sadece sekreter çağırdı dedim usulca kızda ben çağırdım onu dedi yinede oturdum çağırınca girdim bide üstelik gerçekten kendimi savunmadim hiç 🙄

dolapfaresi evet ya tek iyi Dr şifa olur diye sustum gittim herkes onu öneriyor diye bişey demedim içime dert oldu simdide

Lavinia_ dün etsem iyimiş şikayet etcem deyip bırakıp gitseydim keşke onlara bildirim gidiyor mu acaba