valla ben bu doktorlari anlam vermeiyorum ya isinin hakkini vermiyorsan cek git ya aldigi para da helal olmuyor ki gercekten guzel guzel konussa ya hani diyorlar ya neden siddet var doktorlara diye gercekten boyle insanlar hak ediyor diyorum

Mirinda dün bile o lafın üstüne istemeyerek girdim keşke çekip gelseymisim🙄

ikioglananasi Sekreteri de dedi ben dedim ona bekle diye hala bağırıyor üstüne sinirim bozuldu gerçekten ama bişey demedim yinede bida gitmem sadece

Kuzulkurt Ben sadece sekreter çağırdı dedim usulca kızda ben çağırdım onu dedi yinede oturdum çağırınca girdim bide üstelik gerçekten kendimi savunmadim hiç 🙄

dolapfaresi evet ya tek iyi Dr şifa olur diye sustum gittim herkes onu öneriyor diye bişey demedim içime dert oldu simdide

Lavinia_ dün etsem iyimiş şikayet etcem deyip bırakıp gitseydim keşke onlara bildirim gidiyor mu acaba

eternallove öyle yap .Bende aynı kisten 6 ayda bi kontrole gidiyorum cok doktor değiştirdim genleşe hepsi aynı şeyi söylüyor

eternallove öff sinirlerim zıpladı ben de sağlıkçıyım hastanelerde çalışma deneyimlerim oldu. Kimse bir hastaya bu şekilde bağırma hakkına sahip değil bence. Kusura bakmasında istediği kadar alanında iyi olsun. Stres çarkı mısınız siz stresini hastalardan çıkarıyo. Yok öyle bi dünya. Babam bile olsa ağzının payını verirdim. Sağlık çalışanlarına saygım sonsuz ama bu gibilere değil. Cimer’e şikayet yazabilirsiniz. Bende yaşlı babannemi azarlayan bi doktoru bu şekilde cimer’e şikayet etmiştim. Hemen geri dönüş sağlandı. Doktorun uyarı aldığı söylendi. Hem hasta hasta doktora gidicem hastalığıma çare bulsun diye hemde azar yiycem oldu. Direk orda cevabını verirdim.

eternallove bence sikayet edin aklı başına gelsin nedemek herkesin ortasında sana bağırmak bırak tekken bile bagiramaz alaninda iyi ama doktorluktan nasip alamamış nekadar iyi olursa olsun asla bidaha gitmez sikayet ederdim