Kuzulkurt eşimden önce pekte öyle ciddi ilişkilerim olmadı hep ısınma problemi yaşardım hiç terkedilmedim genelde ben terk ettim .. radyoloji teknikeriyim ben o dönem stajdayım kronun biriyle çıkmaya başladım ne yalan söylim çok zengindi şahşalı hayatı beni bi kendine çekti neyse bi kez yemeğe çıktık çokk yakışıklı ama tam bi kro tavuğu falan eline aldı yedi ay neyse kusucam 🤢 neyse ben bundan kurtulamıyorum tapıyor resmen bişeyde geçmedi aramızda ben buna dedim yalandan stajım bitti mezun oldum mecburi göreve gidicem erzuruma öyle ayrıldık araştırmış soruşturmuş beni bulamamış evett gelgelim sonuca bi gün nöbetteyim gece ayağı kırılan biri ayı gibi böğürüyor ben sıradaki hastayı aldım ve o kro Allahım hayatımın en kötü gecesiydi hastaneyi birbirne kattı ondan kurtulmam çokk zor oldu çokk 😬

Kuzulkurt Bi erkek arkadaşım vardı lisedeyken pat diye ayrıldı benden aradan zaman geçti dönmek istedi barıştım ve ertesi gün öyle ayrılınmaz böyle ayrılınır yazıp bitirdim her yerden engelledi 😒

Kuzulkurt yok kız niye yalan söylenişimde onu enayi yerine koymuşumda görüntüleme cihazlarına falan vurdu bende beyaz kod verdim o kırık ayağıyla düştük karakola şikayetçi oldum ben ki ben olmasam hakkında kamu malına zarar vermekten dava açıldı mahkemeye bi ordu avukatla gelince zararıda karşılayıp sıyrıldı işten ..

Kuzulkurt evet canım en gizli resmim buydu 😂 ama burada uzaylı gibi çıkmışım normalde daha güzelim de koyamıyorum şfşalanmamak adına 😅

5 senelik ilişkim var tâbi yaşım 16-17 çocuğuz henüz ben 18 yaşıma girince ailesiyle istemeye geliceklerdi, annesi böyle olmaz demişti bende aradan fazla zaman geçmedi pat diye ansızın heryerden engellemiştim😂 evlenmemek için ve sonuç pişmanlık..

Kuzulkurt çalışıyordum o zamanlar iş yerinde benden hoşlanan bı çocuk vardı çok yakışıklı boylu poslu ama gel gelelim ki ter kokusundan yanına yaklaşılmıyo yanindan geçerken nefesimi tutuyorum düşünün 😂 çok kez teklif etti kabul etmedim sevgilim var diye geçiştirdim bı de yüzsüz her fırsatta seviyorum benimle çık diyor en son dedim bak kırmak istemiyorum ama şansını zorluyosn ya dinozor boku gibi kokuyorsun git başımdan yeter 5 metre den fazla yaklaşma diye azar yiynce işten ayrılmıştı 🥺😂