Rouge belkide psikolojik olarak etki ediyor 🤷🏼‍♂️ tutmuyor ben çayımi içtik diyridu halbuki caysa demlik demlik içerim🤓

Akrep uyuyamıyorum ki araba da bu ilacı alayım en iyisi

Benide Araba Tutuyor Telefonla Oynasam Kusma raddesine geliyorum parfüm kokusu alayım veya çok sıcak giyeyim hemen ter basıyor migdem kalkıyor başım dönüyor çok kötü oluyorum hep Cam Açık Yolculuk ediyorum Genelde Çok iyi geliyor anca o fayda ediyor Toplu Taşımada Ara Sıra oluyor zor dayanıyorum Açık cama yapışıyorum maalesef

Cam açık yolculuk yapın iyi gelir temiz sert esinti☹☹

Akrep bana da geçer dediler geçmedi yok sanmıyorum geçmiyor bence belki Az da olsa alışırsın o kadar ben de bir türlü direksiyon başına geçesim yok

Elsi muavinler bize bedava yapar ama 😂 hamileyken çok kötüydüm ya önce baş ağrısı sonra mide bulantısı en son uyku hali ayy ne günlerdi 🙄😂 Zaten o zamandan sonra daha çok tutar oldu araba 😏

• Elsi bunu yanıtladı.
    • Elsi bunu beğendi.

Elsi Göbek deliğine yara bandı yapıştır çarpı şeklinde yap ki hava almasın ;)

• Elsi bunu yanıtladı.
      • Elsi bunu beğendi.

Elsi Yok kız ne ameliyatı😀böyle bişey gözle görünen bişey değilki ameliyat edilsin😀bu bizim sürekli araca binmeximiz için alışık olmadıgı için bünye tepki vermesidir.Inanki kızken hiç tutmazdı ohoo nerelere gittim gık demedim😏Ama evlendim evleneli var oldu illet bende.Oğlumda bana çekmiş şuan 5 yaşına girecek yolculuğa cıktıkmı benden fazla kusuyor kuzum😔Kendim ilaç kullanıyorum ama oğluma bişey yapamıyorum🤷‍♀️tek çare uyumak heralde🤷‍♀️

Elsi bende bi bende var sanıyordum. meğer biz kadınların derdiymiş😊 yanına kahve veya çubuk kraker al iyi gelir. Sakızda çiğneyebilirsin ben böyle yaparak 1700 km yol gidiyorum.

Elsi yok kız öyle kusarsın tavana bak yeter 😂ama seni tuttuğu için araba bu çözüm olmayabilir

Elsi 1 saatten fazla uzun yolculuklarda benimde bulaniyor 😂 ben çareyi çubuk kraker de buldum, araba ya bindiğim andan, inecegim ana kadar tuzlu çubuk kraker yiyorum 😂 birde kafami hic sağa sola cevirmiyorum, kafami düz tutup yola bakiyorum sadece. Fazla bulanmiyor böyle yapinca, kız kardesimde sakız çiğner hep arabada, o da çareyi sakız da buldu 😂😂

1bbby Bende ondan kullanıyorum uzun yolculuklarda.onsuz yolculuk düşünemiyorum.Cantama ilk onu koyuyorum yolculuga çıkarken😀

Elsi bende de var bu dert 2 saati gectimi başlıyor mide bulantısı bas ağrısı çubuk kraker denedim fayda etmedi aç bile çıktım yolculuğa Gine fayda etmedi birde camlarında film çekili arabalarda daha çok etkiliyor bir çözüm bulamadım şimdiye kadar 🤪kızım da tam tersi arabaya bindiği an uyuyor 😁

Elsi sag olun sizden de razı olsun 🙂 ilacı yazanlar olmuş metpamid kullanmıştım bende

• Elsi bunu yanıtladı.
          • Elsi bunu beğendi.