• +18
  • Spirali kendim çıkarsam ??? Yardım ⁉️

Rouge Tabiki o senin fikrin saygı duyarım bende kendi fikrimi ve tecrubemi anlatdim🌸ne demek ben teşekkür ederim)

2bebelianakurt cok kan dedigi için üzüldüm taktırma dedim .kendileri cıkarmayı düşünüyorlar ona kızdım. sana bisey diyen yok . “Ben “memnun kalan görmedim dedim ben .memnun kalan yazmıs bana güzelce ilk oldu dedim .bende duydugumdan gördüğümden tedirginligimi yazdım. hamile olana laf etmişim bilmem ne alaka ya ne alaka ?cok gereksiz yere cektin ve tepkinde gereksizdi.asla senden beklemezdm bence sinirini cıkardın sadcee buydu yani neyse

2bebelianakurt aynen öyle bende tedirgin oldum herkes kan diyor yaz bak kac tane spiral şikayeti var bende gördüğümden tedirginligimi dile getirdim kalkıp sana bisey demedim kendi cıkarıcaksa takmasın

2bebelianakurt hic memnun olan duymadım ne illet bişeymiş dedim bak duydugumdan yazmısım bişeymiş kelimesinden bunu anlayabilirsin ve orda belirtmişim ben duymadım bu neymiş dedim taktırmayın da tedirginligimden yazmıs oldugum bisey kendi cıkarıcaksa taktırmasın sana bisey demedim

Rouge uzatmıcam ama sunu bilmeniz gerekli en az yan etkisi olan korunma yöntemi sprialdir hap ve iğne hormonları bozarak koruyor ne yazık ki prezervatif desen Türk milleti pek düzgün kullanamıyor cogu kişi onunla hamile kalıyor ha bu demek degil ki digerleri de tam koruyor tabi ki degil tüp baglatıp hamile kalanda duydum tedbir öncelik bizden neyse cok uzattım 😂hayırlı günler kırdıysam kusura bakmayın 😌

2bebelianakurt ya ben sana katılıyorum zaten bisey demedim ki .kendi fikrimi söyledim kalkıp taktın diye laf etmedim sana .arkadasa yazdım düsüncem de illet biseymiş dedm bu da benim fikrim .yani gelip yok hamileye laf edersin tuhafsın bilmem ne dedin nerde demişim sok oldum. neyse bende uzatmicam bosver anladık galiba birbirimizi

Rouge ne için taktırıyoruz korunmak için taktırıyoruz taktırmadanda yan etkisini bilemiyoruz malesef şuan covid pozitifim ikinci günüm fazlasıyla ağır geçiriyorum ikisi denk geldiği için sordum bu soruyu ikisini aynı anda kaldıracak takatim kalmadı küçük bebeğimde var yoksa bende bilinçsiz biri değilim artık taaktim kalmadı

Ayla_Su bende memnun kalırım diye taktırdm ama inanın ben böle bi adet görmedim ya afedersiniz bardakla boşaltıyorum sanki 😢

PiTi kovid pozitifim ve çok ağır geçiyo ikisi denk geldi yoksa doktora gidicektim ama böle olunca bide bebeğim var canımdan bezdim inanın dedim çıkabiliyosa kendim çıkarıyom çaresizlik kötü negatife dönünce ilk işim

• PiTi bunu yanıtladı.

Gutmamy dağ başında yaşıyorum dağın taaaaa en başında yaşıyorum doktorda yok inanırmısınız keşke bi düzgünce sorsanız önce niye böle bişiye başvurdunuz diye yada düzgünce söleseniz ölürsünüz

Yasak_elma yok doktordan bi korkum yok şuan kovid pozitifim 2 . Günüm ve ikisi çakıştı dayanacak gücüm takatim kallmadı inanın çok ağır geçiriyorum her dk altıma geçiyor küçük bebeğim var birde daha önce burda görmüştüm kendi çıkaranı eğer öle kolay bişiyse çıkarayım dedim gerçekten zor durumdayım yoksa doktora gitmemezlikten değil ama yapıcak bişiy yok bekliycem mecbur korktum şimdide bişe. Falan olur

taricat kızzz saçmalaaaamaağğğ 😂 güldürdünüz beni ya sağolun öle yapıcam karantinam bitince teşekkürler 🙏🏼

jeliiibon Dr uzak olabilir. Dağ da yaşıyor da olabilirsiniz.
                  Ama gidilmiycek bir yer olduğunu sanmıyorum. Sağlık bu hanımefendi Allah korusun kanamaniz çoğalsa çıkarınca nolcak?

Yokdahanelerrr kıııızzz saçmalamağğğğ 😂 teşekkür ederim karantinam bitince ilk işim çıkartmak olucak gerçekten ikisi çakıştı takatim kalmadı daha öncede burda görmüştüm çıkaran öle bişiyse çıkarayım dedim 🙏🏼

jeliiibon Allah şifa versin size ama şuan yapacak bişey yok.karatinanın bitmesini beklemeniz gerekiyor bitince çıkarttırırsın.Bukadar zaman beklemissiniz bikaçgün daha sıkın disinizi